Jump to content

vannpumpe iveco


reisa_mann

Recommended Posts

skal ha en 6 syl motor. nogva er dyr på motorene. volvo er rimelige. skal ikke ha turbo og annet dikkedarre på den. skal være en ren motor. skal stå i en 33 fot viksund sjark. båten er ca 11 tonn. ligger mest og bakker med den når man dreger garn og jukser. er ikke noe for turbo på fiskebåter.

Link to post
Share on other sites

Enig i synspunktet på turbo til slik bruk. Vet ikke hva prisen på Volvo er, men når du kommer over i den tunge klassen, så er vel ikke Volvo så verst heller. Forøvrig var det en tråd her for litt siden,hvor det var en som fikk pris på en Perkins. 6 syl 130hk/2600 o/min, 6liter normalladet med hvp gear og propellanlegg til ca 300 000.

www.universaldiesel.no

Mer info her:http://www.perkins-sabre.com/PR/Engines/M130C/Index.cfm

Har selv hatt Perkins, og fått god service her, i tillegg til at de har greie på motorene sine. Denne motoren fåes selvfølgelig også med rørkjøling. :smiley:

Link to post
Share on other sites

Sisu 620DM blir i samme klassen som Perkins M130. Sisu sine motorer er gode arbeidsmaskiner som blir brukt i flere traktormerker. Er ikke fullt så kompakt som Perkins sin. Veldig bra med en dag på deler, så det teller nok mye. Hvordan er prisen på disse motorene i forhold til Perkins? Perkins er også er gode på deler, men om de kan matche en dag, vet jeg ikke. Men det spørs vel litt på hva slags sending/pris man velger? :smiley:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...