Jump to content

Enklest mulig "toalett" for åpen båt?


Baltic

Recommended Posts

Til nødsbruk!

 

Jeg så for et par-tre år siden et enkelt "WC"-opplegg for å ha i med seg på tur,- gjerne i en åpen båt. Det var laget av svart plast og besto av tre bein som var leddet på midten og som kunne slåes ut slik at det ble som en liten krakk. Så kunne man kjøpe svarte plastposer (tror det var på rull) som man hengte mellom disse beinene. Når man så hadde gjort sitt fornødne var det bare å hekte av posen og knyte igjen og kaste posen i søpla når en kom i land. Enkelt, greit og renslig. I tillegg tar det hele svært liten plass og er lett å legge bort ombord.

 

Tenkte at et slikt opplegg ville være greit å ha med seg ombord i en åpen bowrider, til nødsbruk hvis en av barna må på do og vi ikke er i nærheten av noe slikt.

 

Er det noen av dere her på baatplassen.no som vet hvor man kan få kjøpt noe slikt i Oslo-området eller på nett/-posthandel? :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Er det "bærs in bag" du tenker på, kjøpte en slik på villmarksmessa på Hellerudsletta for noen år siden, husker ikke av hvem, kan tenke meg at noen av de store villmark-/sportsbutikkene har den, en utrolig kjekk sak :smiley:

Link to post
Share on other sites

Dette er hva i forsvaret kaller bæsj and carry.Disse fåes med poser av maisenna,slik at de er oppløselig og miljøvennlige,ikke slik som vanllige plastposer.Regner med at dette er det eneste alternativet,da du ikke har tenkt å lagre dritten til du kommer på land.Men HUSK,kast den ut langt på havet :eek:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...