Jump to content

Enklest mulig "toalett" for åpen båt?


Baltic

Recommended Posts

Til nødsbruk!

 

Jeg så for et par-tre år siden et enkelt "WC"-opplegg for å ha i med seg på tur,- gjerne i en åpen båt. Det var laget av svart plast og besto av tre bein som var leddet på midten og som kunne slåes ut slik at det ble som en liten krakk. Så kunne man kjøpe svarte plastposer (tror det var på rull) som man hengte mellom disse beinene. Når man så hadde gjort sitt fornødne var det bare å hekte av posen og knyte igjen og kaste posen i søpla når en kom i land. Enkelt, greit og renslig. I tillegg tar det hele svært liten plass og er lett å legge bort ombord.

 

Tenkte at et slikt opplegg ville være greit å ha med seg ombord i en åpen bowrider, til nødsbruk hvis en av barna må på do og vi ikke er i nærheten av noe slikt.

 

Er det noen av dere her på baatplassen.no som vet hvor man kan få kjøpt noe slikt i Oslo-området eller på nett/-posthandel? :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Dette er hva i forsvaret kaller bæsj and carry.Disse fåes med poser av maisenna,slik at de er oppløselig og miljøvennlige,ikke slik som vanllige plastposer.Regner med at dette er det eneste alternativet,da du ikke har tenkt å lagre dritten til du kommer på land.Men HUSK,kast den ut langt på havet :eek:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...