Jump to content

Hva er billigst i drift, to sylindere eller tre sylindere?


enis

Recommended Posts

ja som tittelen sier, hva tror dere er billigst i drift, to celyndere eller 3 celyndere? tenker på to-takt...

Grunnen til at jeg lurer på dette er at jeg skal kjøpe ny motor, og det står mellom en del yamaha motorer fra 80-90 tallet, men både to og tre celyndere.. 40-60 hk.

Link to post
Share on other sites

Tror det betyr lite for forbruket om det er 2 eller 3 sylindre. Yamahas motorer fra 80-90 tallet var av svært god kvalitet. De med 3 sylindre hadde nok penest gange og er det snakk om 40-60 hk så var vel de fleste av disse 3 syl.

Ingen kan oppdage nye verdenshav om han ikke har mot til å tape kysten av synet.

Link to post
Share on other sites

Hva slags båt?

De 3-sylindrete motorene til Yamaha er mye sterkere i mellomregisteret, så jeg ville helt klart valgt en slik. Har hatt en 40hk i familien og har nå en 60hk, begge 3syl. Som sagt over, penere gange og mer behagelig lydbilde. Ang bensinforbruket så kjenner jeg ikke så godt til de 2-sylindrete, vil tro at 3-syl er litt bedre, men at forskjellen ikke er så stor.

Lurøy / Svalbard. Båter: Gromling 15/60 Yamaha / Wesling 490 m/80 Yamaha / Yamarin 5940 m/ F115 Yamaha / Achilles LS4 (RIP) Aquaquick MS265 West Commando 270 m/ 4hk Yamaha

Link to post
Share on other sites

Vist det er snakk om Yamaha motorer fra 80-90 tallet så hadde vel de eldste 2 sylindere og de brukte mye mer bensin en de motorene som kom med 3 sylindre på slutten av 80 tallet :smiley:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...