Jump to content

Hvem selger styregaffel/skjold til 290 drev, helst brukt?


Lars Hansen

Recommended Posts

Hallo!

Jeg har tatt ut styregaflene til dreva på båten min, og det viser seg at det ene var tæret i stykker i akslingen som går igjennom bakplata, så det nærmest smuldret opp når jeg demonterte det.

 

Jeg vet Volvo sier at man ikke må demontere skjold og styregaffel, men er det noen som selger dette separat som piratdeler tro?

 

Tenkte jeg skulle ta en telefon til Drevia i morgen, vet de pleier å ha en del brukt.

 

Noen som har noen andre "hotte" tips til hvem som kan ha?

Link to post
Share on other sites

Flere til salgs på ebay.com. Anbefaler deg at du setter deg inn i dette og kjøper dette utenlands. Masse å spare og utvalget er stort. Søk på Volvo Penta og sjekk om du finner noe som passer.

Link to post
Share on other sites

Fork og steering helm går de ofte under.

 

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VOLVO-PENTA...099638393QQrdZ1

 

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-Penta...098691060QQrdZ1

 

Dette var to raske jeg fant bare. Søkte som sagt bare på Volvo Penta og letet meg gjennom listen. De fleste shipper kun til US, men spør om de shipper til Norge med USPS. USPS er USAs svar på posten i Norge. Pass på å ikke bruk DHL, UPS eller tilsvarende, disse blir grisedyre (2000-3000,- for frakt). Spør avsender om fraktkostnader, og husk på at både kjøpsprisen og frakt får du 25% mva krav fra tollvesenet. Har du ikke PayPal konto, bør dette opprettes. Dette er en måte å "videreformidle" penger på da private ofte ikke har mulighet til å ta kreditkort. Spør om du trenger hjelp.

Edited by Larspo (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Sjekk denne linken, http://www.stemtostern.com/Volvo-Penta-Parts.asp

 

Du skal kunne åpne assembly diagram her og velge opphengsgaffel der. (Varenr 872853-7, Suspension fork). Denne koster ca Kr 3400,- ($1=nok6,10) imot drøye 7000 kroner hjemme. Sjekk f. eks magnum.no for frakt og fortolling. Dette koster noen hundrelapper. Så kommer moms på toppen av det hele.

 

Så vidt jeg vet er det forskjell på nye og eldre opphengsgaftler, da de nyeste er kraftiger og med mere gods. Tror dette varenr er gammel type. Du må finne ut hva du skal ha selv.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...