Jump to content

Gode dykkeplasser tønsberg og ned til svenske grensen


Guest alu

Recommended Posts

hei jeg samler sammen gode dykkeplasser,  vet du om noen fine plasser fra tønsberg og ned til svenske grensen tas disse imot med takk.

 

spesielt om du har opplysninger om vrak ol.

 

Skal forsøke å lage en alternativ web side, med profil imot dykkere, både plasser fra land, og plasser man trenger båt for å nå¨.

:smiley:

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei alu  :crazy:

Er ikke dykker selv, meeeen ser stort sett hele året båter med dykkere rundt Hvalerøyene. For noen dager siden gikk det et program på fjernsyn om "Lossen" som gikk ned ved Vesterøy. For noen år siden ble det funnet et vrak ved Herføl. Ellers er områdene rundt Tisler og Akerøya veldig populære plasser, og det  :wink:siste :wink: vraket er i allefall ikke funnet enda her ute.

Tror kanskje en kontakt med lokale dykkerklubber i Fredrikstad,Halden kan gi deg noen svar, men det er vel som med fiskerne, uansett hvor mye de får av fisk så har de ikke fått noe. Underforstått med dykkere, det vi vet det holder vi for oss selv. :yesnod:

Link to post
Share on other sites

Kan ikke hjelpe med lokalkunnskap om dette området, men på websiden www.hvalerdykking.net er det samlet en del informasjon om dykkesteder i Fredrikstad - Halden området. Kjenner ikke de omtalte stedene selv, men websidene ser i hvert fall bra ut .

 

Struten Fyr i ytre Oslofjord er kanskje også et aktuelt sted?

Link to post
Share on other sites

  • 8 years later...

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...