Jump to content

trutning av trebåt


stormer1

Recommended Posts

Hei. jeg og noen kompiser har skaffet oss en 26 fot tresjekte med kabin . båten har stått på land i 2 år nå(det påstår hvertfall den forrige eieren :rolleyes: )

båten ser egentlig helt fin ut den er bare stygg i lakken/olja så vi har nå brukt varmepistol skrape og sandpapir å fjerna all den gamle lakken fra båten for å lakke den på nytt .. det vi lurer på er hvordan det egentlig er best å trutne den før vi sjøsetter den? har fjernet det gamle bunnstoffet å brukt farm til å legge langs borgangene og lagt på nytt bunnstoff... har tenkt å ta ut bunnproppen og sette vannspreder inni båten? er dette egentlig så lurt? å vil det fungere bra?

 

mvh "lykkelig eier av trebåt for første gang :flag: "

Link to post
Share on other sites

ÅPne proppen og sett på vannsprederen, det funker det. Men la båten løiggge ute en tid før dere starter motoren. Blar du videre ned en 20-30 innlegg vil du finne et annet emne som handler om trutning

Det er lettere med våtslipepapir en rubbing. Det er lettere med et til 2 strøk lakk en polering. Trebåt er ikke mere arbeid

Tidligere Båter: 21 fots tresjark m/sabb 22 (Tequila Sunrise) • 23 fots tresjark m/sabb 16 (Neptun) • 17 fots speilbåt i tre med vindskjerm og 25hk yamaha (Gjeld-frid I)

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...