mitsu Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 (edited) God appetitt.. Dessert: Masse gode linker ala Ivo Caprino Edited July 17, 2007 by mitsu (see edit history) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
VortexSurfer Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Men... dette er vel heller det vi kaller "Buknet-Fisk" på østlandet Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Jon-Kåre Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Nei det er noe annet og ikke spiselig, lutefisk vel og merke hvis den er skikkelig lutet er "god" ja så god at jeg lager det hver lille juleaften Quote Det er lettere med våtslipepapir en rubbing. Det er lettere med et til 2 strøk lakk en polering. Trebåt er ikke mere arbeid Tidligere Båter: 21 fots tresjark m/sabb 22 (Tequila Sunrise) • 23 fots tresjark m/sabb 16 (Neptun) • 17 fots speilbåt i tre med vindskjerm og 25hk yamaha (Gjeld-frid I) Link to post Share on other sites More sharing options...
mitsu Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 (edited) Skulle vært artig og hørt versionen av han som fant opp grav-laksen.. -- Eg har hatt nokon laksar liggande nedgravd bakom fjøsen i eit halvt år. Ska mæ grava dei opp og smaka på dei..?? Edited July 22, 2007 by mitsu (see edit history) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.