Jump to content

Hvor i Karibien


Krimart

Recommended Posts

Planlegger atlanterhavsseilas i 2009/10, antagelig med deltagelse i ARC 2009 og retur på våren 20010 før orkansesongen. MEN: Hvor er det best å seile i Karibien? Jeg hørt om overfyllte ankeringsplasser, høye priser, økende kriminalitet og mye byråkrati når man seiler mellom øyene. Vesla http://www.vesla.no/logg.htm (søk på robbing) hadde f.eks. en lite hygelig opplevlse på Trinidad med pirater/ranere - vil helst unngå denslags. Noen hevder Karibien ikke lenger er verdt turen - andre sier joda, bare man vet hvor de fine plassene er.... og hvor er så det?

 

Siden vi trolig seiler ARC vil jo St. Lucia være et utgangspunkt. Har desverre ikke mulighet til å ta mye fri og må hjem og jobbe etter ARC, så planen er å reise litt til og fra, og delvis låne ut båten til familie og gode venner. Ønker er å ha en base med gode kommunikasjonsmuligheter fra Norge (les raskt og billig flyreise) og fin seiling og fine opplevelser på land for litt øycruising. Hvis jeg skal beskrive "drømmestedet" så må det være: Ikke for dyrt og ikke for mange charterbåter men likevel grei infrastrukur, relativt korte avstander (20-30 Nm) mellom ankringssteder, selvsagt palmer og kritthvite strender og plassser man kan "stikke seg bort".

 

Noen som har tips om hvilke guidebøker man bør ha?

Link to post
Share on other sites

Var på seilkurs rundt i på Britiske jomfruøyene for noen år siden. Kjøpte denne boka der.

 

Infrastruktur er vel passe ok, ikke noe høy standard. Og for ca 4 år siden låste vi ikke båten når vi gikk i land. Vet ikke hvordan det er der nå.

 

Kanskje andre her på båtplassen som har vært der i og med at det arrangeres seilkurs der?

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...