Jump to content

Grimsøy 23


mavi

Recommended Posts

...Er den verd prisen?

Tror de fleste i forumet vil finne det vanskelig å mene noe om dette uten flere opplysninger. Diverse utstyr - hva vil det si? Hva inngår av utstyr og hvordan er tilstanden på dette? Hvordan er tilstanden på skroget? Hva slags motor sitter i, hvor mye har den gått og hvordan er tilstanden generelt på motoren? Andre kan sikkert komme med flere ting de vil vite noe om for å kunne mene noe om prisen. Ta en telefon til vedkommende og skaff mest mulig av nevnte opplysninger, så er jeg sikker på at du vil få kommentarer på om dette er verdt nærmere undersøkelse.
Link to post

....Ser den ligger på Kråkerøy og der har vi jo Walter S. Kanskje han vet mere, han er vel selv på jakt etter noe lignende.

Joda, har sett denne for lenge siden. Har sendt eieren "gasgas" flere mail, både om båten pluss ei "varmebysse" som han også selger, uten å få noe svar.

 

Tror at det er et "båtslakt" - siden eieren også auksjonerer bort diverse brukt båtutstyr. Mener selv å ha sett denne båten i hagen hos noen ved "Svenskeberget" på Kråkerøy. Den er borte nå! Men jeg kan selvfølgelig ta feil Det koster ikke så mye å ta en telefon!  :smiley:

 

Tilføyelse: Tirsd. 13.01 kl 00:10

 

Får du kontakt med eieren, og båten befinner seg fremdeles på Kråkerøy, så kan jeg godt ta en titt for deg, og knipse fler, informative bilder, hvis du vil! :lol:

Link to post

Etter det lille jeg vet om Grimsøy, ble veldig mange levert som halvfabrikat. Det vil jo si at det kan være så som så med det som event. er av innredning, løsning og utførelse av utstyrsvalg og montering.

Det var bare ment som en liten vær varsom plakat, den kan jo være verdt noen kroner den. Jeg ville tatt imot tilbudet om at den ble besiktiget, det kan jo kanskje være sånn at du ser at valget blir enkelt.

Link to post

Må nok vente litt med å ta i mot tilbudet mot en foreløpig titt av deg Walter_S. Har først en liten With som må selges før et nytt kjøp kommer. Er bare ute og sonderer markedet foreløpig. Skjekker hva jeg kan forvente innenfor min (forventede) prisklasse.

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...