Jump to content

Dekorstriper på skrog.


kaiene

Recommended Posts

Hei!

 

Jeg har fire stk. lyse og mørkeblå dekorstriper på båten. De bærer nå preg av alderen og jeg lurer på om noen har tips om hvordan jeg kan få fjernet de gamle, og hvor jeg eventuelt kan få tak i nye. (Det virker som det er en form for tape).

 

MVH

 

Kai

Link to post

:yesnod:

Jeg hadde for noen år siden en Draco 21 hvor jeg fikk skiftet stripene. Jeg kontaktet et skiltfirma (som lager klisterreklame til biler etc) og fikk de til å måle opp stripene og lage nye. 10 års garanti på ny folie ble garantert. Så fikk jeg løne en dampmaskin dvs en dampkoker med en slange og et flatt endestykke hvor damp kom ut (en slags klut) som jeg la over de gamle merkene. På den måten ble limet varmet opp og merkene kom lett av. Det er mulig å bruke en varmepistol, men det er fare for å skade gelcoaten da varmen kan bli lokalt sterk.

Jeg fikk skilfirmaet til å montere de nye stripene da det håndlaget de har gjør dette til en enkel jobb. Kunne sikkert ha klart det selv også.

Lykke til.

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...