Jump to content

helgeland/norland uke 30 og 31


milo

Recommended Posts

Hei! på søndag drar vi oppover Helgeland kysten og Nordland på vår første båtferie. :sailing: satser på rolig sjø og mye sol. er det noen som kan anbefale noen fine uthavner å ankre opp i? :drink: har ellers planer om å besøke gjestehavner på turen oppover. Rødøy, Bodø, kjærringøy, osv. er det andre gjestehavner noen vil anbefale? Blir været toppers, så kan det hende vi drar over til Lofoten. Båten er bunkret og vi er klar for en topp ferie. :flag::cheers::sailing:

Link to post
Share on other sites

Som utflytta Viknaværing er det artig å treffe folk hjemmefra.

 

Her på Helgeland er det mange fine plasser hvis du er ute etter rene ankerplasser for å fine roen.

 

Småbåthavner i Nordland:http://www.havna.com/wip4/havneguide/index_new.epl?port=213729

 

Ellers et paradis utenfor Rødøya:http://www.skjærgårdsro.no/

 

Mye fin natur å nyte i 7knop

150 e-tec HO

polarcirkel båt

 

Lurøy innland

Eks. Rørvik

Link to post
Share on other sites

7 knop ja, og siste fylling ble gjennomsnittet 4,7 l på tima. :drink: e itj tørst den motoren nei. :smiley: Å været ser jo oki ut. allefall til tirsdag, og til helga igjen. blir bare bedre og bedre dette. har desverre ikke internett tilgang i båten, men kansje lurer det til på land av og til. :sailing:

Link to post
Share on other sites

Da er første etappe unnagjort! Rørvik-Sandnessjøen 12 1/2 t i tilnermet blikkstille hav :sailing: med solnedgang nordom Leka og soloppgangen fikk vi når vi passerte Forvik. Super tur. Lite båter å se, men det er sikkert ikke alle som velger å kjøre på nattes tid. Er det flere som er på tur nordover, og som er på nett av og til? :seeya: kansje vi sees. I morgen tidlig drar vi videre til Rødøy og blir der ett døgn allefall. Gjestehavna i sandnessjøen sentrum er oki, men desverre ikke noen toalett på land, og det er jo dumt for oss som ikke har septikktank om bord. langt til strøm var det også. Vi gikk til gjestehavna i småbåthavna i steden. Super plass. Vi fikk låne oss en bås, da det var fult da vi kom. Diesel med bankkort hele døgnet, og klubbhus med dursj osv. gjestestue også. :cheers:

Link to post
Share on other sites

Ja her på klokkergården er det toppers å være! super gjestebrygge og god mat. sanitæranlegg++. for på hav i går etter vi kom til kai. :diving::sad: hadde løsnet gummibåten, og skulle opp badestigen som er av typen leddet, men den var ikke slått ned. Tok ti øverst, og selfølgelig løsnet den på feste. 14`c i vannet. :smiley: mange som fikk seg en latter da ja. spesielt ungene, som jeg flere ganger har advart om dette.(PS:trenger muligens ny mobil :smiley: ) :smiley: Landligge i dag, tenkte oss opp på Rødøyløva i dag, men det er sånn tåke på toppen. Regner med at vi drar tidlig i morgen, og da er Bodø målet.

Link to post
Share on other sites

Spennende å følge dere på ferden nordover. Dere inspirerer flere til å ta turen. Etter at vi hadde lest om planene for turen her på baatplassen, var vi å tittet på båten deres i båthavna på Rørvik på lørdag. Fin båt :yesnod:

mvh

Ella

"Ja ha, ho e blank no, Folda;berre helgedagen. Men du skal få sjå henne ein dag når ho snakkar alvor. Da er ho eit vaksemenneske." (Olav Duun)
Amicas blogg
Jøa kystlag

Link to post
Share on other sites

ref:Spennende å følge dere på ferden nordover. Dere inspirerer flere til å ta turen. Etter at vi hadde lest om planene for turen her på baatplassen, var vi å tittet på båten deres i båthavna på Rørvik på lørdag. Fin båt

 

Hei!

ligger en viksund bravo 925 her også. den har havn på otterøya. meget fin båt. Kansje neste båt? vi får sjå.

kl 0600 drar vi videre til Bodø. flymuseum på guten og badeland for jenta. men nå er det natta :sleep:

Redigert av milo (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...