Pelle Parafin Startet 26.September.2008 Link til dette innlegget Startet 26.September.2008 (redigert) Hvor gammelt bør agnet være til hummerteiner?Er det 2-3 dager eller uker? Redigert 26.September.2008 av Pelle Parafin (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post
mavi Svart 26.September.2008 Link til dette innlegget Svart 26.September.2008 Hvor mye lukt tåler du? Vi la vårt agn til salting forrige helg, mens min onkel salta agnet sitt 14dager før det igjen. Så er bare å ta det opp nå og legge det til salting. Sitér dette innlegget Link to post
Hansi Svart 26.September.2008 Link til dette innlegget Svart 26.September.2008 Hørt om de som begynte året før. Nei, en to, tre, fire uker i forkant bør vel holde litt avhengig hvilken type fisk som brukes. Her er det mange gode og rare kjerringråd ute og går, det er sikkert. Sitér dette innlegget Link to post
Honduras Svart 26.September.2008 Link til dette innlegget Svart 26.September.2008 (redigert) Er det ikke sånn at hvis du skal ha krabber bruker du fersk fisk, og skal du ha hummer bruker du "råtten" fisk... Det var også en som snakket om svamp med mineralolje i en tidligere tråd, men vi fikk aldri noe mer info om metoden. Noen som vet...? Redigert 26.September.2008 av Honduras (see edit history) Sitér dette innlegget * Prosjekt Glen-L Squirt * Prosjekt Lagringsstativ påhengsmotor * Prosjekt 4 fot vugge Link to post
Pelle Parafin Svart 26.September.2008 Emnestarter Link til dette innlegget Svart 26.September.2008 (redigert) . Her er det mange gode og rare kjerringråd ute og går, det er sikkert. Enig med deg når det gjelder kjerringråd,noen sier råtten fisk.Snakket med en gammel fisker som sa at du skal ikke agne med noe du ikke ville spist selv.Så dette er ikke lett å bli klok på. Redigert 26.September.2008 av Pelle Parafin (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.