Jump to content

Seiling og seilbåtleie på Italias vestkyst


HCO

Recommended Posts

Vi er igang med å planlegge sommerferien 2009, og har foreløpig bare helt løse planer. Tidsrammen er, slik det ser ut nå, 3 uker. Vi er 2 voksne og 2 store barn (14 og 12 til sommeren). Vi har snakket om å reise et sted i Middelhavet, og det ser ut som om jeg er iferd med å få med meg resten av familien på at 1-2 uker av ferien kan foregå ombord på leid seilbåt.

 

Roma og Pompeii er 2 ønsker som stadig kommer opp. Jeg lurer derfor på om hele ferien kanskje kan foregå på vestkysten av Italia.

 

middelhav1.JPG

 

Er det noen her som har erfaring med seiling og seilbåtleie på denne siden av Italia? Eller noen som har andre erfaringer med kombi-ferie (land og sjø) i Middelhavet?

Link to post
Share on other sites

http://www.kiriacoulis.com/ som du kan leie båt igjennom via http://www.saltyseas.com/charter.html har båter i dette området. Begge firma har fått gode skussmål tidligere her på forumet

 

Området er veldig åpent med få øyer og uthavner, i tillegg ser jeg for meg at det fort kan bli lange strekk mellom passende havner. Men vi har også tenkt tanken (for vår del konkret Sardinia en gang i fremtiden) så om dere realiserer turen tar vi gjerne imot erfaringer i en tråd her på forumet.

 

Lykke til :sailing:

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...