Jump to content

Dette er ikke for pyser.


Pelle Parafin

Recommended Posts

I følge kommentatoren sjekket i alle fall padleren hvor det var "forsvarlig" å padle utfor.

Kanskje han hadde en Bavaria kaiakk og var redd for at det var litt grunt på kanten slik at kjølen kunne løsne. Ikke lett å lande riktig uten kjøl. :lol:

Link to post

Hørte et program på radioen for noen år siden, de inviterte noen kjendiser til en svømmehall uten å si hva som skulle skje. Oppe på 5meter'en lå det en kajakk. En person oppi og de begynte å dytte mot kanten. Vedkommende var helt sikker på at det var en fleip, at de ikke ville fullføre. Men det gjorde de...

Er visst helt ufarlig.

Link to post

Har prøvd kajakk fra 3-meteren, og hadde det vært en 5-meter i svømmehallen så hadde jeg ikke stusset på å prøve det også. Helt ufarlig og veldig gøy. Myk og fin oppbremsing. Baugen gikk rett ned i vannet til cockpiten var nesten nedi, så fløt den opp som en dupp.

 

Dette fossestupet var jo litt ekstremt, men det får det være opp til hver enkelt hvor langt man vil tøye strikken så lenge det ikke går ut over av andre. Måtte vårherre forby at sofakrigerne skulle få bestemme hvor grensen skal gå :smash:

Link to post
Skoleverket??? Her er det vel mer psykriatrien som har sviktet....

 

Jo,jo, skjønner poenget. Men ganske mange flere enn nå hadde nok gjennomskuet det idiotiske og meningsløse med slike og lignende handlinger, om de fra de var små fikk både utfolde seg skikkelig ("mer i skog og mark") og fikk lære en mengde konkrete, enkle, ufarlige arbeidsteknikker de kunne bli glad i og utføre ofte. Så hadde de annet å ta seg til enn "ville ting"!

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...