Jump to content

Opplag - full dieseltank mtp dieseldyr?


thomasd

Recommended Posts

Ikke nødvendig med full tank. Bare påse at det ikke er vann i dieselen. Om du vil være helt sikker, tilsetter du litt Hammerdown som emulgerer vannet inn i dieselen. Mengden kondens som danner seg i løpet av vinteren er så lite at det er knapt målbart engang, selv med tom tank...

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi
Link to post
Share on other sites

Jeg har hatt båten i vinteropplag både med full og halvfull tank. Båten ligger i lager som holder over 0 grader. Har ikke erfart noen problemer med dieselen uansett. Men i år skal jeg fylle opp for å være på den sikre siden.

Link to post
Share on other sites

..og skal jeg gjette så vil jeg tro at diesel ikke blir billigere i løpet av vinteren. Med den innskuddsrenta vi har nå, så er det sikker mer økonomisk å sette penga i tanken istedenfor i banken...

:rolleyes:

S/Y Surprise

Link to post
Share on other sites

Opp i gjennom årene har jeg praktisert forskjellige metoder, nesten tom tank, halvfull tank, trekvart full tank, full tank. Opplag både inne og ute. Har aldri hatt noen problemer med vann i diesel. Sjekker diesel før oppstart etter opplag. Tapper gjerne litt av tank og forfilter uten at jeg kan si og ha sett noe spesielt noen gang bortsett fra det vanlige grumset som gjerne legger seg i bunn av tanken.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...