Jump to content

Vann i gearoljen, Mariner 10hk


Morgan81

Recommended Posts

Har et problem med min Mariner 10hk, 2005 eller 2006 mod. Da jeg tok den på land ifjor var det kommet sjøvann i gearoljen. Jeg trodde da at dette hadde lekket inn via pluggen der en tapper av og fyller på olje. Flushet bort all gammel olje, fylte på ny, skiftet den lille pakningen som ligger innenfor pluggen og brukte for sikkerhetsskyld Loctite gjengetetning på gjengene. Når jeg for et par dager siden skulle bytte oljen etter sesongen var oljen som i fjor, hvit..

 

Jeg har ingen erfaring med å skru nedi gearet på påhengsmotorer så håper på litt hjelp fra noen her på forumet. Noen som vet hvilken type tetning det er rundt propellakslingen? Andre som har hatt samme problem? Noen som har service manual eller reservedelsmanual med bilder/tegninger? Alle tips mottas med takk!

Link to post
Share on other sites

Kan du sjå om det har vore ytre påvirkninger på propell eller i nærområdet? Kansje dette er ein reklamasjonssak? I så fall ville eg ikkje tenkt tanken på å begynde å skrue på motoren før eg hadde rådført meg med den bytikken som solgte motoren.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...