Jump to content

svinghjulshus VP mot nissan 3.3 Turbo


olympic 21

Recommended Posts

skal sette inn en nissan 3.3 motor i min Fjord 21 sport HT fra tidlig 70 tallet. er det noen som vet noe om en kan bruke Volvo sitt svinghjulshus ned en kraftig stålplate (adapter) i mellom huset og motorblokka ? trenger også manifoil ,ferskvannskjøling .ser det er noen her som har disse i sine båter har noen overhalt de brukte motorene før de er blitt montert i båten? de har som regel gått 300000km og mer (har hatt slik Patrol selv de går utrolig pent og er sterke .skal vist være snill på drivstoffet og .trenger en og bytte til støre bunnpane? takker får svar hilsen Olympic 21.

Link to post
Share on other sites

Har selv en Draco 20 med en 83mod SD33T industri motor og VP280 drev i men har ikkje sett at det er noen adapterplate mellom motor og drev men kan ta en bedre titt en dag.

Kjøpte båten sent i sommer og har ikkje brukt den så mye men det ser ut til å funke bra men har ikkje optimal propell 16x13P.

Skal få en overhaling/restaurering i vinter da tilstanden ellers er lav på båten men det er ikkje mye å velge i vist en skal ha diesel og helst med turbo i en båt i denne størrelsen.

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mariniserte en 3.3td til en 21 daycruiser fra 70-tallet, brukte 280 drev med 1:1,61 utv. måtte øke stigning med 6" til 21".

Motoren er stor og tung men robust. Tilpasset et gammelt vp hus, kuttet det en del og sveiset på nye ører for innfesting.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...