Jump to content

AP 100 inkl. Teleflex styresnekke og kabler, gis bort Stavanger


Frank Allan

Recommended Posts

Hi.

Har prøvet å selge min demonterte Robertson AP 100 selvstyring med Teleflex styre snekke og 2 x 6 m. kabler, en ny, uten å lykkes. Nå gis den bort mot henting i Stavanger. Selvstyringen virket da jeg demonterte den, dette ble gjort fordi jeg ville ha hydraulisk styring. Fjern styring med kabel. Jeg har ikke peiling på hvor gammel den er. Kompass og ror indikator følger ikke med da dette er nytt og kan brukes dersom det blir ny montering av selvstyring.

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg kan og godt ta den men da må du gå på postn og sende for meg

Det er lettere med våtslipepapir en rubbing. Det er lettere med et til 2 strøk lakk en polering. Trebåt er ikke mere arbeid

Tidligere Båter: 21 fots tresjark m/sabb 22 (Tequila Sunrise) • 23 fots tresjark m/sabb 16 (Neptun) • 17 fots speilbåt i tre med vindskjerm og 25hk yamaha (Gjeld-frid I)

Link to post
Share on other sites

Hei. Men nå er det bare styresnekke og kabler igjen. Det elektroniske er gått. Hvis ingen på båtplassen har bruk for det, leverer jeg det på bytte bua på miljø stasjonen på Forus.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...