Jump to content

Pusse opp motorrom, coating på vinteren?


biozide

Recommended Posts

Hei

 

Noen som vet hvordan jeg skal få lakka motorrommet når det er 3-7 grader ute? Tenkte jeg kunne varme opp inne under presenningen , men det blir jo ikke bunnvarmt i skroget!

 

Tips til maling ?

 

Toppcoat?

Link to post
Share on other sites

Maling? Jotuns Hardtop eller Biltemas Topcoat. Begge to slitesterke, blanke tokomponentmalinger som er velegnet til formålet. Temperaturen er et større problem, 3-7 grader er veldig lite. Skal visstnok kunne herde ned til fem pluss, men jeg har ikke prøvd i så lav temperatur selv. Jeg kan tenke meg at utflytningen kan bli litt så som så, og i verste fall vil den ikke herde...

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi
Link to post
Share on other sites

Det er bare og male i vei. Sett malingen i ett varmt rom på forhånd. Det du skal male må være tørt og ikke fuktig. Skal du male to strøk med topcoat må du rubbe ned imellom strøkene for feste. Bland passe store doser som du klarer og male ut før gellingen starter, så blir det nok berre lekkert. :sailing:

Link to post
Share on other sites

Har du tilgang til stikkontakt ved båten? Sett en veltesikker varmevifte i motorrommet så får du det garantert varmt nok til å lakke. Jeg gjorde det på vinteren mens det var 2+ ute. Inni motorrommet var det skjortetemperatur. Men du trenger bare 8-10 grader. Man må jo benytte vinteren, for alt kan ikke gjøres i løpet av en hektisk vårsesong.

Edited by trikkern (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...