Jump to content

olje i eksosen, AQAD40DP


Guest skatten

Recommended Posts

Guest skatten

motoroljen går ut i eksosen ved pådrag. motoren har mistet effekt i løpet av de siste turene. har virket som turboen ikke henger med. ferskvannet forsvinner ogsa. mistenker at det kan være topppakningen. motor er av typen AQAD40DP 280 drev.  :smash:

Link to post
Share on other sites

motoroljen går ut i eksosen ved pådrag. motoren har mistet effekt i løpet av de siste turene.... har virket som turboen ikke henger med. ferskvannet forsvinner ogsa. mistenker at det kan være topppakningen. motor er av typen AQAD40DP 280 drev.  :yesnod:

Hvis ferskvannet forsvinner inn i maskinen, vil du vel gjerne ha litt vann i oljen ..... ser den litt "pisket" ut, og er det et hvitt lag rundt pakningen/lokket for oljeoppfylling? Hvis ja, så tyder det på toppakning problem.

 

Gjerne litt dumt spårsmål her ....går ut ifra at du har sjekket kjølsvinet for vann og olje, og at ikke noe ferskvann med kjøleveske og eller olje har funnet veien ned der (hvis du har automatisk lensepumpe, så kan jo en del vann forsvinne på denne måten... Billigere å reparere lekasje, enn fikse toppakningen...

 

AQAD40 maskine er jo ikke helt nye, og jeg har opplevd at eksosbendet har blitt nesten helt pakket fult med rust og avleiringer hvor kjølevannet treffer eksosen... noe som påvirker turtallet og turboen, og vil gjøre at motoren soter.... sjekk dette (4 bolter og enkelt å gjøre).

Mvh, Alf ........Hekksjø ? .........Hvor ?

"The only time you have too much fuel is when you're on fire."

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...