Jump to content

Biltema båthenger registrering?


Lurtzi

Recommended Posts

Hei tidligerer skulle vi omregge en vanlig henger til båthenger ved å bygge den om, dette ville koste mye i avgifter sa han på BT. Han ga meg da et tips at vi kunne nyregge denne hengeren som selvbygg og da det ikke koster allverden, har med vekt den kan ta osv... gjorde som han sa og fikk nyregget henger :thumbsup:

 

Vil tro det skulle gå greit med bt sin henger og, husk du må ha dokumentasjon på hvor mye kg aksler tåler, husker ikke hvordan denne hengeren er med fjæring osv ... har den det og du kan dokumentere kg den kan ha så burde det gå med ombygging av sveiv og montering av lys...

Link to post
Share on other sites

 

bukt: Takker for info :)

 

 

viktigste uansett når man skal bygge om noe er å hør med BT først men io dette tilfellet ikke nevne at det er en biltemahenger, spill kortene rett og hør om reg av selvbygg henger.

De er oftest veldig imøtekommende sålenge du hører med de først og har kontroll på alle dataer på det du skal registrere.

 

OBS! denne metoden er ofte benyttet på stjålne hengere så hvis man blir tilbydt selbygget henger bygget etter noen merker er det lurt å tenke seg to ganger om ...

Link to post
Share on other sites

Lurte på å kjøpe en båthenger fra biltema. den selges urega, er det noen som har kjøpt å registrert den? egenvekta er på 65kg og maks last er 385kg. selges uten lys, kun ramme, kuletilkobbling og hjul.

 

 

har de denne i butikken da?? Min far har prøvd å kjøpe en slik henger på Biltema i Bodø, men fikk beskjed om att den kun selges i Sverige???

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...