Jump to content

Hva MÅ gjøres for å få en b20 på vannet?


Tvetene

Recommended Posts

Sliter med en b20 som har satt seg og står. Gikk ikke å få løsnet den. Men hva må jeg gjøre for å få en b20 fra bil til å funke på vannet i sommer?

Må det gjøres mer en eksos og impeller? Kan det funke å sette de "utvendige delene over og kasten i båten for å komme seg litt på sjøen i sommer, for å så ta den ut og få byttet kammer og det andre te vinteren?

 

Edit: Er en aq130 som sitter/satt i i dag

Redigert av Tvetene (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Det er ikke noe problem å bytte motoren med en fra bil, men du sette over det meste av tilbehøret, og dersom motoren er saltvannskjølt bør det byttes toppakning osv.

 

Hva har du gjort for å få løs motoren. Har du tatt ut alle plugger, tatt av alle reimer osv. fylt sylindrene med diesel eller automatolje eller lignende, og latt det stå en stund?

Det kan ta laaang tid og en laaang latmansarm for å løsne en motor som har satt seg, men det meste lar seg løsne til slutt!

Link to post
Share on other sites

Har gjort alle triksa jeg har lest om her inne, så alle plugger var ute, reim var av og det har gogjort seg i diesel. og en lang latmansarm var også i bruk :) Så nå står den i deler, og har en b20 fra bil på handa :) Så å få over delene er ikke no problem. men toppen som sto i var ikke no særlig tess :( Så må vel til å marinisere den i stedet for å bytte over.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...