Jump to content

Ypperlig båt for grunnstøting


rogeri

Recommended Posts

"Båten har tohjulstrekk. Men er du villig til å betale litt ekstra får du den også med AWD, altså drift på alle de tre hjulene."

 

Med trekk bare på bakhjula må man vel bakke båten opp på slippen når man er ferdig på sjøen da? Sikkert spennende det, med påhenger..

Link to post
Share on other sites

Har snakket litt med importøren tidligere. Dette er faktisk ganske seriøse greier. Båtene er opprinnelig utviklet for det profesjonelle markedet, og alle komponenter skal være av svært god kvalitet. Båten brukes bla av enkelte lands spesialstyrker og importøren hevdet at de rutinemessig slippes ned på bakken fra tre meters høyde med helikopter, og at understellet tåler dette helt fint. De er geniale i flomområder, og ble brukt med stort hell av redningstjenesten under flommen i Australia tidligere i år.

 

Det produsenten har gjort helt riktig, i motsetning til tidligere forsøk på å lage amfibiefartøy, er at de ikke har prøvd å lage noe som også skal kunne brukes som bil, men kun en båt som kan kjøres korte strekninger på land. Maks driftstid på hjulene i standardutgaven er 10 minutter/time, og 30 minutter/time med ekstra kjøleanlegg for hydraulikkoljen.

Redigert av Smurph (see edit history)

Bundin er bátleysur maður

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...