Jump to content

er wakeskis noe for nybegynnere?


suzumer 290

Recommended Posts

Er vel bare en måte å finne det ut på :yesnod:

Har lurt på de der jeg også. Tror ikke det er så komplisert. Vanlige vannski er ganske greit når du knekker koden med å komme opp. Og etter det må du huske å rette deg opp i ryggen og holde hendene inn til kroppen og ned mot hoftene.

 

Jeg syns du skal prøve de. Lette å stue bort er de også!

PS: Husk rapport når du har testa :thumbsup:

Edited by Kenneth
Link to post

Hei kjørte mye med nogenlunde like ski på 80 mtallet pilz mener jeg de het .

lekende lett å komme opp da de er brede, gøy å snurre rundt og kjøre baklengs osv. en fordel å kaste den ene skien raskt og kjøre på en ski da det er lettere å ha kontroll i større fart.

 

Disse skiene jeg kjørte på og sikkert di du ser på har ikke finne så headde en tendens til å slippe grepet i kraftig yttersving...

Link to post
  • 1 month later...
suzumer 290

Hei.

 

Da har jeg kjøpt meg wakeskis. De var på tilbud til 899. Siden clasohlsson bytter båt/bil tema på en del av butikken om våren og høsten. Men det gjenstår kun å prøve de på sjøen, men er ikke akkurat det rette været her i bergen nå for å stå på vannski. :thumbsdown:

De wakeskisene her har 4 finner på hver ski. 2 forran og 2 bak....

Link to post
  • 2 weeks later...

Hei. Forige torsdag var jeg ute og prøvde wakeskiene. Både jeg og kameraten min kom opp på første forsøk, selv om vi aldri har stått på vannski før. :flag_bp:

 

fikk ikke begynt å prøve å hoppe med de siden vi hadde litt dorlig tid og jeg har lyst til å bli "litt" bedre på flatt vann først.

 

De var verdt de 899 jeg betalte for de.

:thumbsup::thumbsup:

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...