Jump to content

er wakeskis noe for nybegynnere?


suzumer 290

Recommended Posts

Er vel bare en måte å finne det ut på :yesnod:

Har lurt på de der jeg også. Tror ikke det er så komplisert. Vanlige vannski er ganske greit når du knekker koden med å komme opp. Og etter det må du huske å rette deg opp i ryggen og holde hendene inn til kroppen og ned mot hoftene.

 

Jeg syns du skal prøve de. Lette å stue bort er de også!

PS: Husk rapport når du har testa :thumbsup:

Edited by Kenneth
Link to post

Hei kjørte mye med nogenlunde like ski på 80 mtallet pilz mener jeg de het .

lekende lett å komme opp da de er brede, gøy å snurre rundt og kjøre baklengs osv. en fordel å kaste den ene skien raskt og kjøre på en ski da det er lettere å ha kontroll i større fart.

 

Disse skiene jeg kjørte på og sikkert di du ser på har ikke finne så headde en tendens til å slippe grepet i kraftig yttersving...

Link to post

Hei.

 

Da har jeg kjøpt meg wakeskis. De var på tilbud til 899. Siden clasohlsson bytter båt/bil tema på en del av butikken om våren og høsten. Men det gjenstår kun å prøve de på sjøen, men er ikke akkurat det rette været her i bergen nå for å stå på vannski. :thumbsdown:

De wakeskisene her har 4 finner på hver ski. 2 forran og 2 bak....

Link to post

Hei. Forige torsdag var jeg ute og prøvde wakeskiene. Både jeg og kameraten min kom opp på første forsøk, selv om vi aldri har stått på vannski før. :flag_bp:

 

fikk ikke begynt å prøve å hoppe med de siden vi hadde litt dorlig tid og jeg har lyst til å bli "litt" bedre på flatt vann først.

 

De var verdt de 899 jeg betalte for de.

:thumbsup::thumbsup:

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...