Jump to content

Til Telenor Arena i morgen med RIB. Hvor fortøye?


Zandra

Recommended Posts

Jeg var på Sjøflyhavna nå tidligere i uka med båt, men på brygga der fikk jeg ikke lov å ligge. Firmaet jeg jobber i hadde leid nesten hele stedet, men det hjalp lite. Porten ut til brygga var også sperret med piggtråd, og de ansatte på Sjøflyhavna sa at brygga var privat og øremerket for sjøfly. Den andre brygga på baksiden på Oslo-siden er merket med Privat, og med trussel om at fortøyningen ble kappet. Føler seg ikke velkommen der med båt nei!

Link to post
Share on other sites

Hva med å prøve på den andre siden, innerst i Holtekilen. Der er det mange båtplasser, og sikkert en og annen som ikke er i bruk. Hvis det ikke er fortøyningstau i en bås er den vanligvis ikke i bruk ennå. Og da går det jo an å tjuvlåne litt. Evt. snakke med noen av de som har private brygger der inne. Det er ikke så langt å gå fra innerst inni kilen til TA.

Link to post
Share on other sites

Merkelig at et spise/drikkested som ligger ca 16 meter fra vannet ikke er interessert i båtkunder? Sikkert mange som kunne tenke seg å legge til i forbindelse med en matbit/drikke? I tillegg kunne de tjent penger på folk som tar sjøveien til arrangementer i Telenor Arena.

 

KK

Link to post
Share on other sites

Enig KongKing. Det er mye snakk om at OsloFjorden skal være et alternativ til de lange køene på veien. (Kanskje mest tenkt på offentlig kommunikasjon).

 

Fornebu har store problemer med offentlig kommunikasjon, det går blant annet ingen T-bane ditt. Når det gjelder konserter på telenor Arena så blir det gjort oppmerksom på at det er begrenset med parkering for biler. Det burde også advares fra arrangørene om at det IKKE må benyttes båter også.!

Link to post
Share on other sites

Vi fortøyde 200 m nord for sjøflyhavna. Der ligger det en flytebrygge 10 meter fra land. Supert som hekkfortøyning med baugen mot land. det lå svært mange fortøyd langs bryggene på Rolfstangen. Det ser kansje litt privat ut der inne, men det går visst greit...

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...