Jump to content

Nytt vrakfunn i kristiansand !


Jetling

Recommended Posts

Litt historie først...

 

Bor for tiden på Tømmerstø (10min øst for kr.sand).

Fikk høre av en lokal mann her at Odd Salvesen, profilert mann i kr.sand og naboen min, for ca 20 år siden ville senke en båt han eide. Båten var en relativt stor stålbåt (40-45fot. Meningen var å dra ut proppen og dra den ut på dypt vann, men sånn gikk det ikke.... Rett etter tauingen startet, gikk den rett ned :giggle: Den ligger derfor ikke langt fra land...

Jeg fikk det for meg at Odd Salvesen på denne tiden satt i styret i havnevesenet, og dette med å senke båten uten tillatelse gikk ikke ubemerket hen.

 

Jeg fant båten på første forsøk 16.september 2011, og ikke ligger den dypt heller. Den ligger på sand/gjørme på ca 11-12meters dyp. Den er derfor et veldig greit vrak for uerfarne dykkere som ønsker et lett tilgjengelig og trygt vrakdykk.

De som ønsker å komme å dykke på vraket er velkommen å ta kontakt for nærmere detaljer. Men kan kjøre bil helt til brygga, og så svømme ca 50 meter ut til vraket.

 

Skal prøve å få lagt ut film av dykket :thumbsup:

 

Trond

90137554

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...