Jump to content

Så viktig er det med død-manns knapp og redningsvest!


M4gnus

Recommended Posts

Her ser dere ypperlig eksempel på hvor fort gjort dette er. Er du 13 år og skal ha deg rask båt eller voksen og har unge som skal kjøpe seg. Ikke la han eller henne gå ut uten rednings vest eller død-mann knapp!

 

Lengre versjon:

 

Dere har kanskje sett den før, vis den til sønnen din, datteren din, kona de, mannen din, familien del den på facebook. Folk må være forsiktig! Tilogmed Kornprins Håkon var en (unnskyld) en komplett IDIOT!! med stor skrift og utropsteng. Dere har sikkert hørt i fjor eller forfjor sommer han datt ut av en RIB, brukte ikke død-manns knapp og båten sirkla rundt på fjorden i 20 min.

 

Sommeren er på vei VÆR FORSIKTIG! Fortell hva du syns om video'en, om du har vist den hjemme eller om du har opplevd noe lignende.

Link to post
Share on other sites

Moralen er: HØY FART= REDNINGSVEST OG DØDMANNSBRYTER.... bør i grunnen være påbudt i slike hastigheter.

 

Oppfordrer alle til å legge denne ut på facebooksiden sin. kanskje det kan få 1 person til å tenke seg om, og kanskje det kan redde 1 liv....

Redigert av Pettern1972 (see edit history)

Reder og Captain's bitch på M/S Fars Vilje Østfoldtreffet 2017

Link to post
Share on other sites

Flere påbud trenger vi ikke etter mitt syn. At det er klokt å bruke vest i små båter i høy hastighet sammen med dødmannsknapp burde vel si seg selv. :yesnod:

 

 

Har vært vitne til en nestenulykke pga manglende dødmannsknapp, og det var med en 15 fot båt og 9,9 påhenger. Heldigvis gikk det bra den gangen, men syns faktisk det nesten er viktigere med dødmannsknapp enn redningsvest......

 

Og dermed CB, det sier ikke seg selv, selv om det burde det. Og det viser vel ulykkesstatistikken også for den saks skyld. Alidad er nok ikke alene om å ha observert slikt. Personlig bruker jeg nærmest aldri vest ombord i snekka, men jolla blir ikke entret uten vest, og ikke startet uten dødmannsbryter. Det er policy ombord hos oss.

Reder og Captain's bitch på M/S Fars Vilje Østfoldtreffet 2017

Link to post
Share on other sites

  • 2 måneder senere...

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...