Jump to content

vannsmurt propellhylse som lekker!


27 hasla

Recommended Posts

Tusen Takk,Mateco!

 

Problemet er at jeg er usikker på hvordan denne skal teites!Jeg kan jo prøve å dra den til for hånd evt med en rørtang.Fint om noen som har en lik hylse eller vet hvordan den skal strammes kan gi meg ett hint.Hvordan vet man om det er på tide å bytte talgpakning?Den lekker litt for mye og har ikke lyst til å suge opp vann fra kjølsvinet hver 3-4 dag :thumbsdown:

Link to post
Ingen som vet hvordan denne pakkboksen skal strammes?
Kan tippe. Først må du skru ut skruen på toppen( tipper det er en låseskrue) så er det bare og skru med klokka et 1/4 eller et 1/2 tørn.Er det ikke en fettkopp i nærheten??Det kan også være at der skruen står skulle det hvert en fettkopp.

 

PS. En bør teite opp for hånd, teiter en for mye blir det varmgang, det skal dryppe en dråpe i ny og ne.

Greier du ikke og stramme på den "mutteren med vortene" prøv og slakke litt for å sjekke om mutteren er skrudd helt inn.Er den det må du på land og pakke om hylsa..

Du kan få en med og legge inn en pakningsring til på sjøen, men obs.

Redigert av roger-jo (see edit history)

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

Etter mye om og men prøvde jeg å skru inn strammemutteren(vortene) for hånd ,men den rikket seg ikke.Jeg tok et stort skrujern og hammer og slo forsiktig på en av vortene.Den begynte å bevege seg og etter å ha strammet den litt ca 1/10 ble hylsa tett.Lekker vel 1 dråpe pr 5 minutt eller noe sånt.Det finnes ingen låseskrue på denne.Håper det er ok nå.

Vil helst slippe å pakke den om.Litt skremmende at ingen ser ut til å ha samme patenten. :confused:

 

Sigurd

Link to post

sweat.gifheadbang.gif Ser nå at det jeg trodde var en låse skrue er skruen til slangeklemma.headbang.gif

 

Pakkboks er Pakkboks din er bra den, en må bare vite hvor langt en kan skru, er det noen gjenger å se på hylserøret.

Da er jo saken i orden, Håper at det er litt til å stramme på før høsten kommer.

Så får du demontere til høsten og se hvor mye lengre det er å skru før en må pakke om.

Normalt holder det å legge inn en ny pakningsring.

 

Er det ingen smøre kopp?

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...