Jump to content
Four

Lyst til å prøve wakebord/vannski, kurere vannskrekk?

Recommended Posts

Four   
Four

Hei.

 

Jeg har det problemet at jeg har så !sinnsykkt! lyst til å henge etter båt på vannski/wakeboard/ring.. Men tingen er at jeg er så jækla redd for det store vannet/havet.

 

Jeg har aldri prøvd noen av disse tingene. Jeg er sinnsykt redd for at et eller annet skal komme å dra meg ned etter foten når jeg har falt i vannet. Hva er egentlig sjansene for større sjøskapninger/hai i norske kysten? Har jo hørt at det er blitt funnet hai f.eks. i Oslofjorden osv.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Banarne   
Banarne

Sjansen for at det kommer noe stort å spiser deg er vel så liten at det er lik null.. Når det er sagt så har de funnet revhai ved Lysekil (tror jeg) for noen år siden,og noen andre mer eksotiske haiarter har vel forekommet innimellom. Hvithaien derimot er vel ganske vanlig helt opp til England http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.3106294 Selv hadde jeg vært mer skeptisk til spekkhoggere som er vanlige i Oslofjorden,så selv mellom 3-5 stk på innsiden av Missingene for 2 år siden..Avslutningsvis så kan jeg vel si at jeg har "vannskrekk" selv,og derfor holder meg oppi båten :giggle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mastiff   
Mastiff

Vi sørlendinger trenger neppe være så redde for hai. Pissemaur er mye farligere... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mastiff   
Mastiff

Den hadde jeg helt glemt, nå som ikke Dagbladet har morderflåtten på forsiden hver eneste dag! Hjelp! Slipp meg uti vannet! :cryin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...