Fantino Startet 19.August.2016 Link til dette innlegget Startet 19.August.2016 Ble behørig testet i dag. Definitivt ståkarakter. Kjøpte det fra Grillhyttespesialisten, men fås sikkert andre steder også. Sitér dette innlegget Link to post
Hafrsfjord Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Ett lite spørsmål..... Lager du vaffelrøren om bord eller er den medbrakt hjemmefra? Har også vaffeljern om bord, og lager vaffelrøren hjemme, men sliter med å finne rett embalasje til å frakte røren i. Har forsøkt 1 1/2 L brusflaske, men det er ett fryktelig søl å få røren oppi ( bruker trakt ). Har lett i mange butikker for å finne noe med videre flaskehals, men har ikke lykkes til nå, så tar gjerne imot tips. Det bør jo helst være noe uknuselig. P.S. Felleskjøpet selger også vaffeljern. Der kan du skru av håndtakene. Praktisk for oss med småbåter, når det skal stues vekk. Sitér dette innlegget Link to post
Fantino Svart 19.August.2016 Emnestarter Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Er jo helt rookie så jeg gikk til innkjøp av bolle, visp og øse her på Skartveit. Røra er fra Toro (rødme-rødme), jazzet opp med litt Stevia og matfløte. Sitér dette innlegget Link to post
Hafrsfjord Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 (redigert) Ok....det fungerer sikkert bra å lage "pose-vafler" ombord. Blir litt mer "søl" når en skal ha med krydderblanding, rømme, mel......osv. Redigert 19.August.2016 av Hafrsfjord (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post
Fantino Svart 19.August.2016 Emnestarter Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Hva med slike juiceflasker med stor kork? (Granini?). Mener også det finnes noen store og høye syltetøyglass i plast. Sitér dette innlegget Link to post
Viksund Bravo Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Slikt jern har vi ombord. Bruker Biltema sitt gassbluss, og sitter på land og steker. Sabla greit :-) Sitér dette innlegget Jeg er veldig impulsiv bare jeg får tenkt meg om.... Link to post
Komodo Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 sliter med å finne rett embalasje til å frakte røren i. Har forsøkt 1 1/2 L brusflaske, men det er ett fryktelig søl å få røren oppi ( bruker trakt ). Har lett i mange butikker for å finne noe med videre flaskehals, men har ikke lykkes til nå, så tar gjerne imot tips. Det bør jo helst være noe uknuselig. . Ståltermos Sitér dette innlegget Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
Eureka Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Gammel spylervæskekanne? :) Sitér dette innlegget Link to post
Komodo Svart 19.August.2016 Link til dette innlegget Svart 19.August.2016 Den tror jeg fort setter smak. Bruker du termos trenger ikke røra å ta opp plass i kjøleskapet heller. Sitér dette innlegget Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
millisivert Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 Syltetøyglass av litt størrelse er fine f.eks. sånne: https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt-og-friluft/saft-og-sylte/sylteglass-mvippelokk-1l-day-50272505/ Sitér dette innlegget Link to post
Eureka Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 ( det var ikje alvorlig ment) Sitér dette innlegget Link to post
mthoms Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/article/xlarge/27777 ? Sitér dette innlegget Link to post
Lady B Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 Er jo helt rookie så jeg gikk til innkjøp av bolle, visp og øse her på Skartveit. Røra er fra Toro (rødme-rødme), jazzet opp med litt Stevia og matfløte. Toro- røra er super, den... Prøv å bytte ut vannet med Farris! Ubeskrivelig...! Sitér dette innlegget Link to post
Hafrsfjord Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 Ståltermos Hmm... det har jeg ikke tenkt på. En termokanne er kanskje enda bedre, den har jo både handtak og helletut så det bar er å slå "en passelig slump" i jernet.....renslig og pent Sitér dette innlegget Link to post
Cral Svart 20.August.2016 Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 Vi brukte matthermos. Er jo et melkeprodukt, så bør jo stå kjøling. Og matthermosen har større åpning, og er ofte litt større. Prøvde riktignok aldri å bruke samme til både pølser og røre... Sitér dette innlegget ~Cral Link to post
Fantino Svart 20.August.2016 Emnestarter Link til dette innlegget Svart 20.August.2016 Toro- røra er super, den... Prøv å bytte ut vannet med Farris! Ubeskrivelig...! Hva er greia med Farrisen? Bobler, saltsmak eller begge? Sitér dette innlegget Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.