Fantino Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Ble behørig testet i dag. Definitivt ståkarakter. Kjøpte det fra Grillhyttespesialisten, men fås sikkert andre steder også. Quote Link to post
Hafrsfjord Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Ett lite spørsmål..... Lager du vaffelrøren om bord eller er den medbrakt hjemmefra? Har også vaffeljern om bord, og lager vaffelrøren hjemme, men sliter med å finne rett embalasje til å frakte røren i. Har forsøkt 1 1/2 L brusflaske, men det er ett fryktelig søl å få røren oppi ( bruker trakt ). Har lett i mange butikker for å finne noe med videre flaskehals, men har ikke lykkes til nå, så tar gjerne imot tips. Det bør jo helst være noe uknuselig. P.S. Felleskjøpet selger også vaffeljern. Der kan du skru av håndtakene. Praktisk for oss med småbåter, når det skal stues vekk. Quote Link to post
Fantino Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Er jo helt rookie så jeg gikk til innkjøp av bolle, visp og øse her på Skartveit. Røra er fra Toro (rødme-rødme), jazzet opp med litt Stevia og matfløte. Quote Link to post
Hafrsfjord Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 (edited) Ok....det fungerer sikkert bra å lage "pose-vafler" ombord. Blir litt mer "søl" når en skal ha med krydderblanding, rømme, mel......osv. Edited August 19, 2016 by Hafrsfjord (see edit history) Quote Link to post
Fantino Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Hva med slike juiceflasker med stor kork? (Granini?). Mener også det finnes noen store og høye syltetøyglass i plast. Quote Link to post
Viksund Bravo Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Slikt jern har vi ombord. Bruker Biltema sitt gassbluss, og sitter på land og steker. Sabla greit :-) Quote Jeg er veldig impulsiv bare jeg får tenkt meg om.... Link to post
Komodo Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 sliter med å finne rett embalasje til å frakte røren i. Har forsøkt 1 1/2 L brusflaske, men det er ett fryktelig søl å få røren oppi ( bruker trakt ). Har lett i mange butikker for å finne noe med videre flaskehals, men har ikke lykkes til nå, så tar gjerne imot tips. Det bør jo helst være noe uknuselig. . Ståltermos Quote Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
Eureka Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Gammel spylervæskekanne? :) Quote Link to post
Komodo Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Den tror jeg fort setter smak. Bruker du termos trenger ikke røra å ta opp plass i kjøleskapet heller. Quote Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
millisivert Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Syltetøyglass av litt størrelse er fine f.eks. sånne: https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt-og-friluft/saft-og-sylte/sylteglass-mvippelokk-1l-day-50272505/ Quote Link to post
Eureka Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ( det var ikje alvorlig ment) Quote Link to post
mthoms Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 http://images.biltema.com/PAXToImageService.svc/article/xlarge/27777 ? Quote Link to post
Lady B Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Er jo helt rookie så jeg gikk til innkjøp av bolle, visp og øse her på Skartveit. Røra er fra Toro (rødme-rødme), jazzet opp med litt Stevia og matfløte. Toro- røra er super, den... Prøv å bytte ut vannet med Farris! Ubeskrivelig...! Quote Link to post
Hafrsfjord Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ståltermos Hmm... det har jeg ikke tenkt på. En termokanne er kanskje enda bedre, den har jo både handtak og helletut så det bar er å slå "en passelig slump" i jernet.....renslig og pent Quote Link to post
Cral Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Vi brukte matthermos. Er jo et melkeprodukt, så bør jo stå kjøling. Og matthermosen har større åpning, og er ofte litt større. Prøvde riktignok aldri å bruke samme til både pølser og røre... Quote ~Cral Link to post
Fantino Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Toro- røra er super, den... Prøv å bytte ut vannet med Farris! Ubeskrivelig...! Hva er greia med Farrisen? Bobler, saltsmak eller begge? Quote Link to post
Recommended Posts
Join the conversation
You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.