Jump to content

Edit History

Lars H.

Lars H.

Jeg forstår ikke hva dere snakker om/klager om. Nå har vi vært ute med båten i 3 måneder på den svenske vestkysten imorgen ned til litt syd for Göteborg , og har ikke opplevet noe av det dere skriver om. Kanskje vi får det med oss på nordgående når vi kommer opp i "Harryland"? Vi ligger nå i Kungshamn/Fisketongen/Springet båthavn.

Lars H.

Lars H.

Jeg forstår ikke hva dere snakker om/klager om. Nå har vi vært ute med båten i 3 måneder på den svenske vestkysten ned til litt syd for Göteborg imorgen, og har ikke opplevet noe av det dere skriver om. Kanskje vi får det med oss på nordgående når vi kommer opp i "Harryland"? Vi ligger nå i Kungshamn/Fisketongen/Springet båthavn.

Lars H.

Lars H.

Jeg forstår ikke hva dere snakker om/klager om. Nå har vi vært ute med båten i 3 måneder på den svenske vestkysen imorgen, og har ikke opplevet noe av det dere skriver om. Kanskje vi får det med oss på nordgående når vi kommer opp i "Harryland"? Vi ligger nå i Kungshamn/Fisketongen/Springet båthavn.

Lars H.

Lars H.

Jeg forstår ikke hva dere snakker om/klager om. Nå har vi vært ute med båten i 3 måneder imorgen, og har ikke opplevet noe av det dere skriver om. Kanskje vi får det med oss på nordgående når vi kommer opp i "Harryland"? Vi ligger nå i Kungshamn/Fisketongen/Springet båthavn.



×
×
  • Create New...