Jump to content

Dagens Finn, spesielle båtannonser (se 1. innlegg før du poster)


SamH

Recommended Posts

Bilder er enten eller på Finn.no. Sånn er det bare. Her er et eksempel på hvordan det IKKE bør gjøres lol: .

 

For det vi vet kan det jo være et baugspyd montert på en stige han selger! :lol: Men det skal selger ha, han har tatt bilder av mer en bare presening også, men hvorfor han har valgt å la brun presening være "salgsplakaten" er ikke lett å skjønne?! :lol:

 

Her er forresten en til. Her prøver selger seg på en mer moderne og subjektiv foto-stil, eller er det for å skjule rotet at han har valgt å la bilde være uskarpt? :lol: Også denne selgeren hadde bedre alternativer bilder som hovedbilde. Rare greier!

 

Flere gode annonser?

Edited by Swande
Link to post

Eneste forklaringen jeg har til de to nevnte annonsene er at selgerene må være uvitende om hvordan man legger inn bilder i annonser på finn.no!

 

Altså at dem ikke vet at det er et hovedbilde...

Edited by tom-ass
Link to post

Mange gode kjøp kan være fra dårlige annonser.. Feks uten bilde/dårlige bilder.. Selgeren går glipp av den store mengden men spekulanten han kan gjøre et godt kjøp siden "Alle" andre ikke kikker noe større på båten.

 

Kan jo bare tenke meg annonsen til en eldre herre som kanskje er nitidig og perfeksjonist..

Har ringt på mange dårlige annonser og gått glipp av mange røverkjøp siden andre har tenkt det jeg tenker.

 

Ikke alle er data kyndig og legger dermed ut en "dårlig" annonse. :flag:

 

Jeg ringer alltid uansett bilder eller ikke eller kort tekst hvis objekted er av interesse.

 

God helg :drink:

Link to post

Det er fornuftig det som THORLYN sier, men rent generelt er det nok slik at en tiltalende annonse med gode bilder selger bedre. Husk dette er kapitalvarer for flere hunder tusen og objektene er i knallhard konkurranse med mange andre. Da er det ofte små detaljer som skiller. Hva gjør de som selger nye biler og båter når de skal lage annonser? Jo, de leier inn dyre reklamebyrå som bruker mye tid og ressurser på gode tekster og bilder.

 

Det å skape interesse og utmerke seg er viktig! Et tips kan være at en ikke bare tar noen bilder i full fart når båten skal selges, da kan det bli mye rart. Men ha dette i tankene under hele perioden du har båten. Når båten er nypusset, cabinen er strøken og været er topp (pluss gjerne på med en solnedgang) så gir det attraktive bilder. Hva med å lage en bildemappe på PC'en for senere bruk? Attraktive bilder gir helt klart større interesse enn uskarpe bilder av en shabby båt med en grå og trist kallesje og en cabin med skitne kopper og kar. Men da er det selvsagt viktig at båten fremstår mest mulig likt som på bildene under visning...

 

Om en så skulle bli kontakten ut fra tekst og bilder i annonsen så begynner den virkelige jobben. Da skal du være selger!

Link to post
Mange gode kjøp kan være fra dårlige annonser.. Feks uten bilde/dårlige bilder.. Selgeren går glipp av den store mengden men spekulanten han kan gjøre et godt kjøp siden "Alle" andre ikke kikker noe større på båten.

Har selv kjøpt to båter på annonser med veldig lite/dårlige bilder, den ene var et knallkjøp den andre var det heller værre med.....

Men for meg som ikke er ute etter en spesifikk båt, men kikker kjapt gjennom finn flere ganger hver dag etter veldig gode kjøp, da er det lett og gå glipp av annonser som med dårlige bilder, som kanskje kunne vært en knallkjøp...

Link to post
PS: hvordan går det med videoredigeringen? :wink:

 

Hehe... dårlig sålenge jeg sitter her og ser på svenske godbiter på båtplassen...;) Kanskje vi burde hatt BP-vimpel på flya...;)

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Leif Espen skarn
   By Leif Espen skarn
   Er det noen som vet om mekanikere som kommer til båt plassen  i.  Bærum og fikser påhenger.det er en merc 115 starter går litt så stopper ,hører pumpa går hver gang jeg starter renset alle filter er det noen som kan hjelpe ?
    
  • GeirHenning
   By GeirHenning
   Då va Sealine SC35en som ble solgt for en liten stund siden tilsalgs igjen og eieren forventer noen kjape dineros i fortjeneste ser jeg.
   Dette var vel en av båten Nordea hentet tilbake fra kunde etter Lunde konkursen.
    
   http://www.finn.no/f...nnkode=37131151
    
   Blei solgt på auksjon via Motorcompaniet for en god måned siden for 1.620.000,-
   Selger har vært kreativ og brukt eksakt samme bilder som de brukte den gang ?
  • nomen
   By nomen
   Kalesjen jeg bestilte for ca 1 mnd siden,har ikke den fargen jeg ba om.
    
   Jeg bestilte en sandfarge,men kalesjen er offwhite.
    
   Selgeren har inrømmet feilen.
    
   Prisen på kalesjen er i utgangspunktet 17 000 kr.
    
   Har ikke diskutert dette med selger enda,men hvis jeg skal "være grei" og kjøpe kalesen som den er,bør jeg få en reduksjon på prisen.
    
   Spørsmålet er hvor mye?
    
   Jeg ønsker ikke å komme med urimelige krav,men jeg gidder jo ikke å betale i nærheten av opprinnelig pris når varen ikke er som bestilt.
  • powerpuff
   By powerpuff
   Jeg er på job offshore nå, og min kone ringte med en nyhet som antagelig er for bra til å være sann
    
   En "Doktor Rey Nygaard" vil absolutt kjøpe båten min, da disse båtene er dyrere I Hellas, og etter å ha sett på bilder og forsikringer om at båten virkelig er som annonsert, vil han ha min kones PayPal konto(eller e-mail) - for å overføre hele summen +3,4% paypal gebyr, han kan desverre ikke komme og se på båten, da han er en veldig travel mann, men vil ordne med et shippingfirma så snart pengene er kommet inn på hennes PayPal konto......
    
   Nå er det forsåvidt riktig at de 2 båtene av same type som jeg har funnet på nettet I middelhavet faktisk er høyere priset
   enn min båt, men dette lukter da svindel ? Selv om jeg ikke helt forstår hvordan det kan være det?
   Kommer nok til å svare at han får komme og se båten og betale den før den shippes noe sted, eventuellt at pengene star på min konto før jeg gir fra meg noe som helst
   Men om det er godt nok at de star på en PayPal konto vet jeg ikke......
    
   PS! Her er en link til min Finn annonse : http://www.finn.no/finn/boat/used/object?editAd=true&finnkode=51096515

  • DieselDahl
   By DieselDahl
   Hva koster hhv bensin og diesel på svenske marinaer nå?
×
×
 • Create New...

Dette nettstedet er avhengig av reklameinntekter for å finansiere driften.

Vennligst skru av annonseblokkering for baatplassen.no i nettleseren din.