Jump to content

Rep av vannscooter med sliten bunn


jsb

Recommended Posts

Det er faktisk en skam: Jeg har haft så mange dårlig oplevelser med vandscootere, at min første tanke var: Fyld den med hurtigttørrende cement, så er det problem løst ... men: En mand, som tør gå i gang med at reparere en vandscooter selv, han fortjener et bedre svar.

Du skal i gang med at støbe i glasfiber. Det er ikke så svært som det lyder og der findes masser af instruktioner på nettet omkring emnet. Husk at epoxy er noget giftigt skidt, og du skal ikke gå på kompromis med sikkerheden. Det kan også betale sig at købe fornuftigt værktøj, for du skal have alle luftbobler ud, det gøres nemmest med det rigtige grej. Ellers er det at skære væk til sundt material, lave en passende kant, hvor det gamle glasfiber, ikke gelcoaten, er synlig, og lægge nye plader i efter leverandørens anbefalinger.
Har du i øvrigt undersøgt om resten af "båden" er intakt? Der er ingen revner eller andet i tværstiverne, som kunne betyde et sammenbrud i nedslaget fra et hop?

Link to post
Share on other sites

  • 2 uker senere...
mthoms skrev On 19.12.2017 at 7.26:

 

Har du i øvrigt undersøgt om resten af "båden" er intakt? Der er ingen revner eller andet i tværstiverne, som kunne betyde et sammenbrud i nedslaget fra et hop?

Et veldig godt råd. Hvis «slitasje» er at skroget har skrapt mot en sten eller noe annet skarpt så behøver ikke dette bli så krevende selv om epoxy og glassfiberarbeid er et håndverk. Men en vannscooter kan få noen kraftige slag ved hopp.  Da har du et større problem hvis det er svekkelser andre steder i skroget.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...