Jump to content
Hokky

SUP/windsurf

Recommended Posts

Hokky   
Hokky

Hei.

Jeg var usikker på hvor jeg skulle ligge denne tråden så admin må gjerne flytte den hvis den ikke passer inn her.

 

Jeg har akkurat kjøpt meg et Aqua Marina Champion SUP/Windsurf brett med rigg og seil og det som trengs for windsurf, men det fulgte ikke med åre til SUP. Så det jeg lurte på var om noen har noen ambefalinger til åre. jeg ser prisene varierer fra 300kr til 4-4000kr og jeg ser at de billige er aluminium og de dyre er i carbon, men hvilke andre for og bakdeler er det og har dere noen anbefalinger?

 

Jeg har aldri prøvd SUP før, men har et windsurfbrett fra 80 tallet som jeg fikk sånn noelunde greit til tidligere, men har ikke vært på et brett på snart 10 år så dette kan jo bli spennende :) 

 

1659024044_lastned(1).jpg.bc64b0774429fccfe344ce9901eb43fc.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hokky   
Hokky

Dårlig med svar her, men etter litt googling og youtube videoer så klarte jeg å finne en grei åre på nett som jeg satser på passer mitt behov og ikke minst lommebok :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Whiskey   
Whiskey

Jeg har en i karbon og en i glassfiber/plast. Den i karbon er i en klasse for seg, fikk den til halv pris, men veier ingenting og gir null fleks. Men skulle vært rimelig ivrig for å betale full pris for den (3000+)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...