Jump to content

Landstrøm, vettug artikkel i Praktisk Båtliv


Lars H.

Recommended Posts

Hei.

 

Fikk nr. 5 av Praktisk Båtliv i posten i går. Bladde fort frem til serien om strøm i båt. I dette nummeret var det om "Galvanisk tæring i havn".

 

Dette er det beste jeg har lest om emnet! Kontaktet derfor Paul (hos Ladac) for å høre hans mening om artikkelen. Det var faktisk han som hadde lest korrektur på artikkelen, og han anbefalte den uten reservasjoner. Neste del skulle visst bli ennå bedre.

 

Så løp og kjøp! Har skannet artikkelen til PDF og lagt den et på et lurt sted. Send meg en IM så får du tilgang. Tør ikke legge adressen her, bladet er jo så vidt kommet i salg.

 

Lars H.

Link to post
Share on other sites

Vedrørende artikkler i båtbladene så er det et stort pluss at Båtmagasinet ligger sine tidligere artikler ut på nettet, dette kunne godt Praktisk Båtliv også gjort! Her er det blandt annet mye nyttig lesestoff dersom du skal kjøpe noe som har vært testet i et tidligere blad.

Link to post
Share on other sites

Hei.

 

Helt enig med deg HH. Har selv abbonert på Båtmagasinet siden -88, og Praktisk Båtliv det siste året (ifb. Sjøassistanse). Nå begynner faktisk PB å bli best (i papirutgaven). BM har ikke tatt meg for å referere/gjengi stoff derfra, håper ikke PB gjør det heller. Tar kanskje kontakt med PB om saken. Omtale i dette forumet er jo god reklame. Kunne håpe at PB kunne legge ut slike artikler som denne vi nå snakker om, - om ikke sammen med papirutgivelsen (de skal jo tjene penger), men etter en tid.

 

Lars H.

(som ønsker at alle skal ha et båtliv uten

å tenke på strøm når de er på bølgan den bå)

Link to post
Share on other sites

Ja, denne artikkelen var meget god. Forfatteren av arikkelen hadde noen håpløse kommentarer om landstrøm og tæring i nummeret om landstrømsladere for noen utgaver siden. Nå har han lært, legger mer innsats i det og får en proff til å lese korrektur. Dette tjener Praktisk båtliv på. Det er kvaliteten på artiklene som avgjør.

 

Lotus

Link to post
Share on other sites

  • 2 uker senere...

Hei.

 

Har nå hatt kontakt med forfatteren av artikkelen om landstrøm, Terje Bølstad. Han var bare storfornøyd med at artikkelen kommer "ut til folket" via forumet vårt, så her er artikkelen i PDF format (nesten 2MB), fritt nedlastbar fra adressen nedenfor

 

http://home.online.no/~lha-h/forum/PDF_filer/strom_del9.pdf

 

Lars H.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...