Jump to content
meide

Få beskjært og kantsydd tepper på mål

Recommended Posts

meide   
meide

Hei. Noen som vet hvem som selger tepper som egner seg innendørs i båt? Gjelder en Skorgenes 375. Må skjæres til av mal fra gamle teppene, og kantsyes. Helst i Bergensområdet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wallas Service   
Wallas Service

Regner med at Teppesenteret på Nordås kan hjelpe deg:

https://www.teppesenteret.com/

og at de har kontakt med en bedrift som kanter tepper. Dette er i dag ofte en vernet bedrift som tar på seg slike oppdrag.

Vet ikke hva som finnes i Bergensområdet, her er et tips om en i Langevåg like utenfor Ålesund:

https://www.sulamitten.no/products/teppekanting

 

Her er et par bedrifter "utenbys" som både leverer tepper og kantsyr:

http://stene-as.no/produkter-båt-tepper/tepper

https://www.teppeabo.no/båttepper_223.html

 

Var dette til hjelp?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Komodo   
Komodo

Hiver meg på denne tråden jeg også. Vi har byttet tepper i båten et par ganger, og begge gangene har vi kjøpt såkalte båttepper i en teppebutikk. Begge gangene har vi hatt dårlig erfaring med kvaliteten på teppene. Det ene har vært at undersiden av teppene har et slags gummibelegg som morkner og drysser veldig lett. Det andre er at teppet i seg selv har hatt så dårlig kvalitet at sømmene i kantsømmen rakner bare man rister på teppet. Jeg er derfor nysgjerrig på om andre har konkrete erfaringer som er gode. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
dsm   
dsm

Fikk laget tepper på Teppeabo som sålangt etter en sesong virker veldig solide. Laget maler av maskinpapir og sendte inn. Fikk teppene kantsydd og arbeidet er flott utført. Valgte en kvalitet som heter Classic XL 24. For tidlig å si hvordan de står seg over tid etter et drøyt halvår i båten, men det lover absolutt bra. Husker ikke helt prisen, men rundt ti båtpenger for min båt. 5 tepper totalt til 31 fot båt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gunnis   
Gunnis

Hei,

Vi byttet alle tepper i vår Princess P40 ifjor vinter. 

Det var da en blanding av originale tepper fra 2001 og noe nyere tepper av usikker årgang. De originale teppene var i desidert best forfatning. Kunne nok ha fått de originale teppene i nærheten av strøken tilstand med litt tålmodighet med tepperens.

Årsaken til at vi ville bytte ALLE tepper var pga de "nyere" kantsydde teppene. De var umulige å få skikkelig rene med rens og i tillegg så var gummibelegg på bakside av teppe gått i oppløsning (smuldret opp). De "nyeste" teppene var "båt-tepper" og helt like de Teppeabo kaller Basic.

Kan forøvrig ikke garantere at det var Teppeabo Basic tepper, da jeg ikke vet når -eller hvor de ble kjøpt av forrige eier.

 

Vi fikk et tips om at Princess originalt bruker Mohawk/Smartstrand tepper, så vi kjøpte og monterte derfor Smartstrand Lounge Beauty tepper for 1 år siden iløpet av vinteren 2017/2018.

De er kostbare, men kanskje den beste investeringen vi har gjort på båten pr. dags dato! De støyisolerer veldig bra, er superkomfortable -og varme, samt lette å rengjøre selv om de ser ut til å være det stikk motsatte.

 

Se for info følgende linker;

https://www.mohawkflooring.com/

https://www.fargerike.no/gulvkategori/smartstrand-lounge-teppe/

https://interiorkupp.no/vegg-til-vegg-teppe/teppe-beauty-501-smartstrand-lano.html

 

Lykke til!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du må være innlogget for å kunne svare.

Logg inn med eksisterende, eller opprett ny, konto.

Opprett ny konto

Gratis og helt uforpliktende

Klikk her for å opprette konto.

Logg inn

Logg inn dersom du har konto

Logg inn

×