Jump to content

Male båtdekk


Poolboy

Recommended Posts

Hei

 

jeg skal nå male dørken i båten vår, det er noe ny lagt glassfiber å en del som er malt fra tidligere. Gammel maling sitter godt men har masse merker. Kan jeg pusse over å så påføre 2-3 strøk vinyl primer? Så påføre tre strøk Shipolin? Eller hva ned Biltema sin antiskli maling?? Trenger tips!!!

282B5F1B-A78F-491E-B85A-031CB9E4C21A.jpeg

Link to post
Share on other sites

Ville brukt noe annet enn shipolin om du tenker å bruke båten i nærmeste fremtid, tar jo en evighet før shipolin herder skikkelig. Trodde det var første spann det var noe galt med første gang jeg kjøpte, men når jeg kjøpte ett spann til senere var det likt det og.

Edited by Vdub (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Gode gamle Oxan gulvmaling får man ikke lenger, men jeg bruker Gjøco dekkmaling/emaljemaling på bunnlemmene i snekka. Tåler slitasje mye bedre enn Shipolin som er mer for skott og skrogsider. 
https://gjoco.no/no/produkt/produkt/dekkmaling90?p=40

Edited by Honduras (see edit history)
Link to post
Share on other sites

I år hadde jeg alt for mye som skulle være ferdig på snekka samtidig(la den ut på fredag, og er ikke helt i mål enda), så jeg bare pusset over bunnlemmene med 120 eller 150 papir og rullet på to strøk. Bruk fordriver til å dra over etter rullingen. Malingen flyter fint ut og dekker veldig bra synes jeg. Jeg vet nok ikke før neste vår om jeg skulle brukt primer eller om det holder å matte ned gammel maling.. :)

 

Du skriver bunnstoff-primer. Jeg har brukt malingen på bunnlemmene/dørken inne i båten. Nå er det ei helt åpen snekke, så det blir jo på samme måte som et dekk.

 

Edited by Honduras (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...