Jump to content
Loftus75

Mercruiser 3.0L 140hk starter ikke.

Recommended Posts

Loftus75   
Loftus75

Har problemer med start på min Mercruiser 3,0L 140hk. etter butte av toppakning. Den startet før bytte. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Odyssevs   
Odyssevs

Kan du beskrive nærmere? Starter drar rundt? Ikke engang et host? Hvordan ser pluggene ut? Tørre, våte, sotet? Er tenning og forgasser pluss bensintilførsel sjekket per bok?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cerberus   
Cerberus

Iogmed absolutt alt kan være galt etter en slik operasjon så er det umulig svare på. Hva er det som mangler da? Og ka resultat kan man vente når man holder på med ting man ikkje kan 🤔

Share this post


Link to post
Share on other sites
S/Y Vega   
S/Y Vega

se om du har fått tenningen 180 grader feil. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mrtiger   
mrtiger

Spray startspray i forgasseren, tennner den ikke da har du et teknisk problem, tenner dem har du et fuel problem. En grei start å begynne der;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
bmwmaxi   
bmwmaxi

Trenger i utgangspunktet ikke røre fordeler på den motoren ved demontering av topp. Men gjerne litt mer info/bilder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...