Jump to content

Evinrude 250 H.O G2 surner/fusker


Nordkapp 705

Recommended Posts

Kjøpte en Nordkapp 705 med Evinrude 250 H.O G2 i November ifjor. Sjøsatte forrige uke, og opplever att etter ca 10 min kjøring på dorgefart, så surner, jukser motor. Må da gi den litt mere gass, opp i plan for å "renske" den. Går fint da. Hva skyldes dette? Motor gått 183 timer, 17 mod. Forrige eier har hatt den på service ifjor. 

Link to post
Posted (edited)

Etec'ne spytter inn ekstra olje de 10 første minuttene du kjører og hvis du kjører mye sakte så får du aldri blåst motoren rein, HO modellene er ekstra sære på dette, da de er mappa for litt hardere kjøring 

 

Skift plugger og kjøp en boks med dette og spray inn når du ligger på 2-3000rpm. Ps gjør dette langt ifra folk, for det ryker noe jævli og det kommer mye sot på vannet 

 

https://nettbutikk.oktanfritid.no/products/evinrude-engine-tuner?gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-JvbQu1g0htBgWHkZ7elpIzQQ_eqSFl44iJJSDP2T-orD9dwDUE6w0aAkJKEALw_wcB

Edited by Eika
Link to post

Takk for opplysninger og gode råd. Blir jo litt sakte kjøring når fruen ligger og soler seg. Så hvor ofte må man drive og sprøyte inn dette stoffet? Og må jeg skifte plugger nå.....? Har vinterkonserveringen noe av skylden? 

Link to post
Posted (edited)

Hvis man sørger for å kjøre litt hardt støtt og stadigt, så skal du ikke trenge dette. Men på flere av motorene jeg har kjøpt som er daukjørt så gjør dette underverk 

 

Se åssen pluggene dine ser ut, så ser du kjappt om du burde bytte de. Men hadde det vært min motor så hadde jeg kjørt en rens, så bytta plugger rett etterpå

 

Vinterkonservering har nok noe av skylda, men det pleier og gå fint. Men når vi prøvekjører opplagsbåtene på starten av sesongen så sørger vi for å kjøre de litt hardt sånn at de blir blåst reine 

Edited by Eika
Link to post

Takk! Og du vet sikkert hvilke plugger jeg må kjøpe... Kanskje Oktan Fritid har disse, da kan jeg jo bestille samtidig med sprøytemiddelet. 

Link to post
Nordkapp 705 skrev for 2 timer siden:

Takk for opplysninger og gode råd. Blir jo litt sakte kjøring når fruen ligger og soler seg. Så hvor ofte må man drive og sprøyte inn dette stoffet? Og må jeg skifte plugger nå.....? Har vinterkonserveringen noe av skylden? 

Dette er en kjent problemstilling for gamle to-taktere. Trodde E-Tec hadde løst dette problemet. 

Link to post
Buster L Mercury skrev 1 time siden:

Dette er en kjent problemstilling for gamle to-taktere. Trodde E-Tec hadde løst dette problemet. 

 

HO modellene er litt særere på akuratt det området da de er mappet for litt mer aktiv kjøring. Så dessverre skulle TS heller hatt en vanelig 250 

 

Har hatt flere kunder som sliter med det samme, som jeg skreiv over så er etec'ne programmert til og trykke inn litt ekstra olje de 10 første minuttene og flere av kundene har 5-9min tur fra brygga til hytta og såpass korte turer i kombinasjon med rolig kjøring ender ofte med nedsota motorer, men løsninga er engine tuner, nye plugger og litt friskere kjøring 

Link to post
Eika skrev for 9 timer siden:

og litt friskere kjøring 

 

Hva vil du si er litt friskere kjøring? +4000 en stund? :)

Oljeinnstiling er kanskje også relevant, men HO motorer kan vel muligens ikke programmeres til xd100-forbruk.

Link to post
chrisrik skrev 1 time siden:

 

Hva vil du si er litt friskere kjøring? +4000 en stund? :)

Oljeinnstiling er kanskje også relevant, men HO motorer kan vel muligens ikke programmeres til xd100-forbruk.

 

Ligger man på 4000+ en stund så skal det være bra 

 

G2 250ho skal vel ha xd100

Link to post

Da har jeg bestilt plugger og engine tuner. Men er det bare di første 10 minuttene e tecene får mere olje? Vil det si att etter 10 minutter så er ikke dorgefart like problematisk? 

Link to post

"Nei, jeg MÅ kjøre litt villbass nå de første 10 minuttene, så kan det bli soling etterpå! Eika sier det..."

 

:giggle::giggle::giggle:

 

Link to post

Må ha det inn med teskje:giggle: gjelder ved hver oppstart? Selv om motortemp er "høy", altså nettopp skrudd av tenning, men skal starte på nytt etter noen minutter...

Link to post

Kan også opplyse om att plugger som heter wepi eller wepia ikke trenger og indekseres. Ifølge ett forum som jeg fant i usa. Wep må derimot det. 

Link to post
Nordkapp 705 skrev 55 minutter siden:

Må ha det inn med teskje:giggle: gjelder ved hver oppstart? Selv om motortemp er "høy", altså nettopp skrudd av tenning, men skal starte på nytt etter noen minutter...

 

Skal høre med eksperten imorra 

Link to post

Det var han faktisk ikke sikker på, men han trudde det var kun når den var kald, men som han sa så hadde han ikke blitt overaska hvis det var hver gang man starta motoren. 

 

Så nå skulle han undersøke litt 

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...