Jump to content

O-ring til tanklokk


Kjetil Solheim

Recommended Posts

Jeg har slike lokk på dekksgjennomføringene. Er det noen  som vet hvor Dekksforskruing.jpg.2840813a5a8f8f6049ad7b1121aee752.jpgjeg kan få tak i O-ringer til disse?

Link to post

Kjøpte et større sett med o-ringer hos biltema. Ikke bare finner du nok noe som passer til dette, du vil ha erstatning til det meste annet også

Link to post
Lars H. skrev 2 minutter siden:

Biltema har godt utvalg i O-ringer.

Kremt ... 

 

O-ringer er standardvare i en rekke forskjellige dimensjoner. Innvendig diameter og ringes diameter (tykkelse på gummien) er de to målene du trenger. Biltema har noe, men sjeldent det du trenger. En ting er om du finner en med riktig diameter, men om du finner en med riktig tykkelse har du flaks. Et sikrere kort er å stikke innom Tess, Hydroscan eller en annen leverandør av hydraulikkutstyr. 

Link to post

Jeg har da hatt behov for mye O-ringer til litt av hvert opp gjennom årene, men alltid funnet det jeg har trengt hos BT. En O-ring til båt er ikke det samme som til en månerakett.

Link to post

 

Lars H. skrev 26 minutter siden:

En O-ring til båt er ikke det samme som til en månerakett.

Shit, da har jeg visst tatt feil der i alle år :giggle:

 

Men spøk til side. I motsetning til deg har det vært heller unntak de gangene jeg har funnet O-ringen jeg trenger på BT. Litt synd, for det er lettvint å handle der. Billig er det også. 

Link to post

Til dekksforskruvingene fant jeg ikke noe som passet hos BT, men den lokale rørleggerforettningen hadde. Billig var det å, gratis faktisk.

Edited by jørn
Link to post

Jeg har allerede de settene de selger hos BT. Der er det ikke noe som passer. den er ca. 3 - 4 mm tykk og 50 mm. i diameter. Litt vanskelig å måle tykkelsen da de jeg har er slitt. Jeg trodde jeg skulle finne noen båtforretninger som solgte disse, men det har jeg ikke funnet enda. 

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...