o.b.lix Svart 12.November.2005 Del på Facebook Svart 12.November.2005 Jeg har jaktet og spist både Kråke og Måke. Begge smaker fortreffelig! Tror den eneste jaktbare fuglearten jeg ikke har smakt er Skjære, og har ikke smakt noe vondt enda. Hørte om noen viltkjennere som fikk servert Kråke og ble fortalt at de spiste Rype, de synes "rypene" smakte meget bra! Kan bekrefte at måke smaker ypperlig, spesielt den ungfuglen som ikke er rukket å gå fra grå til hvit i fjærene er snadder. Brystet minner mest av alt om roastbiff! Eldre fugl må mørnes noe, ellers blir de litt seig. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
olpi Svart 12.November.2005 Del på Facebook Svart 12.November.2005 Mack og måsegg!!! Vafler på måkeegg er også greit. Har ikke smakt måke, men skarv, and, alke, due, rype..... ( der er en del år siden en del av dem). Synes det smaker ganske likt (skarven var seig), men god viltsaus er det som setter prikken over... . Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
tanken Svart 12.November.2005 Emnestarter Del på Facebook Svart 12.November.2005 Interresant med måke og kråke. har dere oppskrifter.... Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
o.b.lix Svart 12.November.2005 Del på Facebook Svart 12.November.2005 Interresant med måke og kråke. har dere oppskrifter.... Skyt 1 stk måke, skjær ut brystet før den blir kald, marineres i whiskey en liten stund, stek på pannen. snadder. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
tanken Svart 12.November.2005 Emnestarter Del på Facebook Svart 12.November.2005 Tenkte meg det Det fine med wiskey er at en kan smake på marinaden også......glimrende Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.