lurvetass Svart 2.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 2.August Tror hemmeligheten i fiskesuppe er kraften som brukes. Kan det kokes kraft av fiskeavskjær av rette fiskeslaget, blir det god kraft, og suppe. Og den remuladen så god ut. Har eksperimentert litt med sånn sjøl, men ikke hatt i kapers, så det skal testes. Men hvem er han Labbetuss? Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Chilli Solbris Svart 2.August Link til dette innlegget Svart 2.August Det ble et godt fiskemåltid om bord her i dag!😃 Fruen til @Hekri vartet opp med laks som ble grillet. Fennikel og paprika samt tadziki som smakstilsetning gjorde seg virkelig! Potetsalat ble heller ikke feil!☺️☺️ Sitér dette innlegget Mvh Chilli Solbris Båtlivet gir meg de største gleder! Og de største sorger!😂 Trenger du noe? www.solbrismaritime.no Link to post
lurvetass Svart 2.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 2.August Det både så og hørtes godt ut @Chilli Solbris, men ble litt bekymret for @Hekri. Denne "gruen" hørtes litt spoky ut, selv om det virker som maten ble bra. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Komodo Svart 2.August Link til dette innlegget Svart 2.August lurvetass skrev 20 minutter siden: Har eksperimentert litt med sånn sjøl, men ikke hatt i kapers, så det skal testes. Kapers er et must Tips; på Holdbart på Råbekken har de disse store glassene til en slikk og ingenting. Ellers er kapers ganske dyre i dagligvarebutikkene. lurvetass skrev 20 minutter siden: Men hvem er han Labbetuss? Labbetuss ja. Det er nok en kar som får seg en overraskelse når han logger seg inn her og leser disse postene. Ser jo nå at @dennrick også forsøkte å få meg på rett spor etter å ha tagget feil person @lurvetass, du må legge inn et avatarbilde, da blir det lettere å unngå slike blundere Sitér dette innlegget Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
Hekri Svart 2.August Link til dette innlegget Svart 2.August lurvetass skrev 11 minutter siden: Denne "gruen" hørtes litt spoky ut, selv om det virker som maten ble bra. Han har korrigert en bokstav nå @lurvetass. Som du vet heter fruen Kristin og er ikke kjent for å være "spooky" . Langt i fra!! God til å lage mat, men Byssepiken din er nok en god konkurrent. De kulinariske fristelsene dere presenterer, passer også i et landbasert kjøkken - for oss båtløse med abstinenser....... Sitér dette innlegget Var på Radich i -74 - og driver fortsatt med båt.... men har gjort mye annet også... Har solgt båten - leter etter ny.... ca 40'. Ikke drev! Link to post
lurvetass Svart 2.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 2.August Vi må jo gripe mulighetene til litt erting når de dukker opp @Hekri. og vi er heldige spm har fruer som kan lage god mat 👍 Tror vi snart må begynne å planlegge en båtpratlunch igjen også så vi får testet remuladen til @Komodo. Hmm, avatarbilde, ja, får se om jeg kan få til det etterhvert. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
dennrick Svart 2.August Link til dette innlegget Svart 2.August Slikt er fort gjort @Komodo Jeg kan snakke med fruen mens jeg tenker på noe og si helt feil ord i en setning Sitér dette innlegget Skipsplast 605 | Bavaria 300 Sport | Uttern D66 | Bavaria 28 Sport | Bavaria 39 HT Sport + Grand RIB 380 | Grand RIB 650 Golden Line 200HK | Bavaria 42 Vision (Båtplass på Tjøme) Link to post
Hekri Svart 2.August Link til dette innlegget Svart 2.August lurvetass skrev 10 minutter siden: Tror vi snart må begynne å planlegge en båtpratlunch igjen Det må vi absolutt greie å få til! Nå har jeg @Chilli Solbris i rimelig nærhet, så jeg skal dytte litt Sitér dette innlegget Var på Radich i -74 - og driver fortsatt med båt.... men har gjort mye annet også... Har solgt båten - leter etter ny.... ca 40'. Ikke drev! Link to post
lurvetass Svart 3.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 3.August Lunch I dag ble en klassiker. Pepperlaks og eggerøre. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 3.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 3.August Til middagen fikk byssepiken fri til middag. Ble treretters og konsert på Hvaler gjestgiveri. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Chilli Solbris Svart 3.August Link til dette innlegget Svart 3.August Lekkert!!!🤩🤩 Det ble stopp i Tesebukta med grilling og bading på oss! Sitér dette innlegget Mvh Chilli Solbris Båtlivet gir meg de største gleder! Og de største sorger!😂 Trenger du noe? www.solbrismaritime.no Link to post
dennrick Svart 4.August Link til dette innlegget Svart 4.August Synd dere har dratt @lurvetass. Hadde vært artig med en rapport derfra imorgen med noen bilder og litt film Men da ville jeg nok ha valgt kilen lengst mot øst på nordsiden. Den vil jeg tro er egnet for været som kommer imorgen, spesielt langt inn der. @Komodo har vel testet dette, mener jeg å huske? Sitér dette innlegget Skipsplast 605 | Bavaria 300 Sport | Uttern D66 | Bavaria 28 Sport | Bavaria 39 HT Sport + Grand RIB 380 | Grand RIB 650 Golden Line 200HK | Bavaria 42 Vision (Båtplass på Tjøme) Link to post
Komodo Svart 4.August Link til dette innlegget Svart 4.August dennrick skrev 1 minutt siden: Men da ville jeg nok ha valgt kilen lengst mot øst på nordsiden. Den vil jeg tro er egnet for været som kommer imorgen, spesielt langt inn der. @Komodo har vel testet dette, mener jeg å huske? Ja stemmer, det var der vi lå den beryktede natta. Det var litt av et skue å gå opp på toppen av holmen dagen etter å se på sjøen. Det brøt over hele Jutholmen!!! Det lå et godt voksent ektepar i en av vikene på andre siden av holmen for oss på Arholmen. De hadde tatt på seg overlevelsesdrakter og satt våkne i båten hele natta, ventet bare på at båten skulle gå ned. Dagen etter tok jeg jolla og kjørte rundt og så etter dem. De hadde fremdeles ikke turt å gå ut siden det brøt kraftig på alle kanter. Jeg hjalp dem ut, og de satte kursen rett over mot Tønsberg der de kom fra. De hadde virkelig fått skrekken. Skal høre med frua om hun har noen bilder fra den dagen. Sitér dette innlegget Draco 20 blir jolle Skroggjennomføringer og materialkvalitet DIY Badeplattform DIY Anker i syrefast Link to post
dennrick Svart 4.August Link til dette innlegget Svart 4.August 5 minutes ago, Komodo said: Det brøt over hele Jutholmen!!! Skal høre med frua om hun har noen bilder fra den dagen. Wow! Det hadde vært artig med bilder, selv om vi sporer av litt... Sitér dette innlegget Skipsplast 605 | Bavaria 300 Sport | Uttern D66 | Bavaria 28 Sport | Bavaria 39 HT Sport + Grand RIB 380 | Grand RIB 650 Golden Line 200HK | Bavaria 42 Vision (Båtplass på Tjøme) Link to post
Chilli Solbris Svart 4.August Link til dette innlegget Svart 4.August Jeg får dra tråden tilbake på rett spor!! 😳 Sitér dette innlegget Mvh Chilli Solbris Båtlivet gir meg de største gleder! Og de største sorger!😂 Trenger du noe? www.solbrismaritime.no Link to post
lurvetass Svart 5.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 5.August Vi tenkte på samme plassering @dennrick og tenkte den ville være tryggere. Men vi er nok ikke så tøffe som @Komodo og søker trygg havn når vi ser sånne varsler på vind og vær. Uansett var vi jo på Skjærhalden på søndag og fikk med oss både god mat og konsert før vi rømte til hjemmehavna. I tillegg gikk kapteinen rett ned med hosting og harking og har gått på en skikkelig runde sommerforkjølelse. Har nok overtatt byssepiken sin for hun ble ferdig med sin da vi dro ut. Så nå sitter jeg trygt på land og ser ut på bølgene og er godt fornøyd med at vi ikke ligger ett eller annet sted og holder oss fast :) Ble pizza her også i går @Chilli Solbris, men det var byssepikens hjemmelagde variant som er veldig god. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 18.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 18.August Endelig en liten tur igjen og byssepiken er I sving i byssa som vanlig. Lunch med salat med mye godt. Fin måte å bruke litt rester. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 18.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 18.August Middag og nå ble kapteinen sendt på land med grillen, et par marinerte nakkekoteletter og en paprika. Byssepiken kokte poteter som ble delt i biter, pakket I alufolie, krydret med urter og kryddersmør. Så ble pakkene snudd litt rundt så krydder og smør fordelte seg og marinerte potetbitene. Og vips en liten gourmet middag. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 19.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 19.August Lunch I dag ble rester fra I går. Et par koteletter, nudler og masse grønnsaker som en wok. Så skulle vi jo krysse fjorden tilbake til hjemhavna, men dengang ei. Det så ut til at vinden skulle løye i ettermiddag da vi sjekket værmeldingen i går. Og nordlige vinder pleier ikke lage så mye sjø, så vi tenkte det skulle gå bra. Jaja, så feil kan man ta. Vi snudde rett på utsiden østre Bolærne og gikk inn og fortøyde trygt i bryggene der. Så da blir det en ekstra turdag. Kveldsmiddagen ble tunfisksalat og nanbrød. Veldig godt, men blir jo ikke så fint på bilde. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
lurvetass Svart 20.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 20.August Fine forhold i dag og hjemtur uten problemer. Rundet 1000 timer på motoren akkurat da vi kom inn i hjemmehavna. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Bonus Svart 20.August Link til dette innlegget Svart 20.August Gratulerer med 1.000 timer 👍👍 Slike begivenheter dokumenterer man ja. Blir fortsatt sulten hver gang jeg er inne på denne tråden 🥰 Sitér dette innlegget Link to post
lurvetass Svart 20.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 20.August Takk for det @Bonus, dokumenterer og feirer 😀 Byssepiken har jo flere roller ombord og som rederinne bestemte hun at 1000 motortimer måtte feires. En cote de boeuf ble handlet inn og etter en times temperering i romtemperatur var den klar for en runde med salt og pepper og en tur på grillen. Nå var vi hjemme og da er straks kapteinen mer med på kjøkkenet. Eggeplommer ble klargjort og estragonen i hagen måtte ofre en hel gren, mens meierismør stod til klaring. Mens kjøttet lå på grillen ble sausen forberedt og da kjøttet var ferdig og skulle hvile ble bernaisesausen pisket så den var som eggedosis i konsistensen. Sammen med små nypoteter og aspargesbønner ble det en solid dose matlykke. Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Bonus Svart 20.August Link til dette innlegget Svart 20.August Ble ikke mindre sulten av denne, nei 😊 Sitér dette innlegget Link to post
dennrick Svart 20.August Link til dette innlegget Svart 20.August Nam Ble forøvrig timetelleren din nullstilt etter havariet, eller er det fra da båten ble ny? Hos oss fulgte timetallet fra båten var ny med, og det ble ikke nullstilt etter havariet. RR det også. Sitér dette innlegget Skipsplast 605 | Bavaria 300 Sport | Uttern D66 | Bavaria 28 Sport | Bavaria 39 HT Sport + Grand RIB 380 | Grand RIB 650 Golden Line 200HK | Bavaria 42 Vision (Båtplass på Tjøme) Link to post
lurvetass Svart 20.August Emnestarter Link til dette innlegget Svart 20.August Nei, den ble ikke stilt tilbake så timetallet er fra ny båt @dennrick Sitér dette innlegget Hilsen Lurvetass Link to post
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.