Jump to content

Snappdavider


Marina 7050

Recommended Posts

Heisan

 

Har nettopp kjøpt en et Finnmaster 7050, 2006 mod. kjørt 33 timer. Må innrømme at det er litt av en overgang fra en 15" båt på tralle til dette. Motoren er en Volvo Penta kad 32, 159 hk.

 

Målet med kjøper var at det skulle være "vår hytte ved sjøen" etter at barna hadde blitt voksne. Så til det jeg lurer på. Skal montere snappdavider til en Zodiac 260 på badeplattformen og er usikker på hvordan dette gjøres. Det er teakdørk på plattformen. F.eks bruker en gjennomgangsbolter eller bare skruer, og er det noe annet jeg bør være obs på. Som sagt, fersk båreier. :smiley:

Ifølge Aleksander L. Kielland er Jæren stedet for viderekomne turister.

Link to post
Share on other sites

Gratulerer med ny båt! Davitere og jolle hører med - det gjør båtlivet rikere!

 

Har montert snap-davitere et par ganger og det er ingen heksekunst, bare en tenker før en handler. Grundig planlegging er viktig. Test ut med jolla hvor den treffer på badeplattformen, ta mål og tilpass slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser etter at daviteren er montert. Bruk gjennomgående bolter med gode skiver ja - selvsagt syrefast. Det finnes flere typer snapdavitere til ulike badeplattformer på markedet. Om ikke du finner noe som passer går det ann å få laget syrefaste beslag som du montere daviterne på.

 

Det finnes en rekke tråder her om temaet. Her er en. Lykke til med jobben!

Link to post
Share on other sites

Velkommen til BP ja....

 

En ting du bør være ekstra oppmerksom på er at det finnes forskjellige kvaliteter. Noen er etter sigende nesten helt ubrukelige, mens andre er veldig bra. Har ikke slikt selv, men en kamerat av meg fikk noen påmontert for ett år siden fra fabrikken og de holdt i ca 2mndr. før det hele var over. Du finner sikkert noen her på BP som kan anbefale merker av høy kvalitet. ( mener å ha hørt at det er noen amerikanske som skal være bra ). Ønsker deg lykke til............

 

glek

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...