Jump to content

Fast montering av påhengertank - Hvordan?


Honduras

Recommended Posts

Guttungen trenger hjelp med tanken på båten sin. Det er en Barracuda 13'. For å slippe å demontere sofa hver gang han skal fylle ser han på muligheten til å montere tank permanent, og koble på lufting og påfyllingsstuss. Men finner ingen...

 

Det vi snakker om er en vanlig 24L løs plasttank som det går 13 på dusinet av, og som brukes av Yamaha, Quicksilver etc.

Finnes det en måte å bytte ut tanklokk m/lufteskrue med ett "kit" som gjør at vi kan koble på en vanlig ekstern bensinpåfylling og lufting, og strappe tanken fast i dørken?

 

Eneste løsningen vi ser til nå er å bytte til en 30-40L tank for fast montering. Men da er han straks oppe i 1500,- , og det er penger han ikke har og som også er litt "overkill" så lenge vi har flere vanlige påhengertanker vi kanskje kan bruke.

 

Løsningsforslag mottas med takk :cool:

Link to post
Share on other sites

Er vel ikke verre en at du finner det du behøver i båtsjappa tenker jeg, kjøp en påfyllings sak for fast montering med en passende slange som du sikkert kan klare og feste til din bensintank med en slangeklemme eller noe, lufte rør/forlengere får man også kjøpt bla. på Biltema så dette klarer du fint selv for en billig penge.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...