Jump to content

-09 mercury 9.9 er det mulig å ruse denne i fri?


Jarl-Espen

Recommended Posts

Hei.

Som emne tittel sier, lurer eg på om det er mulig å ruse denne i fri. Det er den typen med gir på rorkulten. Har funnet ut at den er lettere å starte viss eg tar av dekselet å gir litt gass.

 

Mvh

Jarl-Espen

Link to post

jeg har en xr10 hk, samme systemet med gear på rorkulten. jeg tok en tråd og bant fast på skruen til tomgangsjusteringen, borret et lit hull i gummien der startsnora går ut, og tredde den gjennom der. med en lite løkke i enden. funker helt greit

Link to post

Hadde samme systemet på min 25 hk mariner 99 mod. for å øke tomgangen så må du vri på choken. men jeg brukte å ta av motor dekslet og dra i gassen på motoren.

 

supert system ved manøvrering men ikke når du virkelig trenger å få opp tomgangen på vår/høsten. solgte motoren min etter 3 år. ble bare plaget med det systemet. men har du fjernstyring er det ikke noe problem, da er det det samme som andre motorer.

 

mvh

 

Rolf

Link to post

Er dette en 4takter? i så fall har du en knapp på motorens venstre side sett forfra, hvor du kan koble ut girvelgeren og gi mer gass med styrekulten.

Hehe. Såg det i dag da jeg var ute en tur.

Mvh

Jarl-Espen

Link to post

Create an account or sign in to comment

For Norwegians: Hvis du leser dette så er engelsk forumspråk aktivt, du kan endre dette til norsk med "System Language" knappen nederst på alle sider

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...