Jump to content

Hydrolift T20 prosjekt


Hydrolift T20

Recommended Posts

Etter lengre tid på finn.no på leit etter et brukanes skall fant vi det vi leitet etter i nabolaget. Båten er en hydrolift T20, av den rullemalte typen. 

Vi fekk begynt med å fjerne maling idag 06.04.17, prøvde oss først med malingsfjerner uten hell. Om det var for lav temperatur eller for god maling vites ikkje. Planen er å få gjort ferdig alt over fenderlist imorgen, og få snudd båten på hodet. Kom gjerne med tips og triks til forberedelser til lakkering og til alt annet vi må igjennom med dette bygget. Det er som sagt bare et skall idag, båten skal på sjø i sommer.

IMG_6331.JPG

IMG_6332.JPG

Link to post
Share on other sites

Honduras skrev for 13 timer siden:

Er nok 2-komponent lakk som er benyttet siden dere ikke fikk den av med malingfjerner. Hvis dere er heldig er det primet før det ble lakkert. Da kan dere bare slipe den slett og lakke på nytt.

Ja det kan sjå sann ut, lakken er så sprø at vi klarte å skrape den av! De som har gjort denne jobben har ikkje vært flink med hverken forarbeid eller maling. 

Link to post
Share on other sites

Idag har vi skrapt av så å si all lakk over fenderlist. Imorgen blir båten snudd og vi kan begynne på bunnen. Ser ut som det er noen små sår i kjølen, men håper det ikkje er alt for gale! Båten blir flyttet i påsken til en oppvarmet garasje for å få støpt i alle huller og skavanker

IMG_6332.JPG

IMG_6333.JPG

IMG_6334.JPG

IMG_6335.JPG

IMG_6336.JPG

IMG_6337.JPG

IMG_6338.JPG

IMG_6339.JPG

IMG_6340.JPG

Link to post
Share on other sites

  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Det har skjedd mye siden sist, bare lite opplasting på nett. Båten har blitt snudd på hodet og snudd igjen. Så og si klar for lakk under, holder på å støpe i alle huller vi ikkje vil ha eller likte plasseringen på. Lakk er bestillt og kommer om en ukes tid, så satser på vi er klar til då! Vi fant ut da vi skulle støpe ny tofte at heile gulvet oppi båten var pill råttent, de som har pusset opp båten i sin tid har gjort en forferdelig jobb.

Så då var det å sitte i gang med å skjære ut det gamle gulvet og bygge det opp igjen litt mer etter boken. Skott ble skjært ut og limt fast i skroget før det ble støpt fast. Ny benk bak, og litt småforandringer for å få båten sann som vi vil ha den.

IMG_6345.JPG

IMG_6349.JPG

IMG_6350.JPG

IMG_6366.JPG

IMG_6370.JPG

IMG_6372.JPG

IMG_6373.JPG

IMG_6376.JPG

IMG_6377.JPG

Link to post
Share on other sites

  • 3 år senere...

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...