Jump to content

Montere Davit/avtagbar fra Seatronic type 125 kg


skage

Recommended Posts

Vurderer og gå til innkjøp av davitene de avtagbare fra Seatronic, de som bærer 125 kg. Har en 310 Zodiac som da skal henge der, trolig uten motor, har en tohatsu 9,9 men tror det blir for tungt. mHar noen montert disse før og har litt brukererfaring på disse. Forstår av monteringbreskrivelsen at det er bare en klemmskrue som da skrus opp mot dekket undenifra og da klemmer dette sammen, er dette tilstrekkelig eller burde de settet opp noen avstivere under for og da eventuelle momenter som oppstår ved bevegelser.

 

Vi har en Bavarie 39 c og der er det 1 trinn på hver side som jeg vurderer da og sette disse davitene, det ser ut som et perfekt sted og sette de og de kan jo bare tas ut ved behov.

 

Har noen brukererfaring fra disse spesifikte typene.

Link to post
Share on other sites

Hei. Har erfaring med disse avtabare daviterne. Monterte først de minste som skulle holde 125 kg på en Saga 315. De ble for spinkle, ble erstattet med de som holder 175 kg. Monteringsmessig ikke noe stort problem, brukte en solid kryssfinerplate under for å være på den sikre siden.

Har hele tiden hatt båt med motor hengende i disse daviterne. Ser du holder til Hgsd, så hvis du ønsker å se de i praksis så send en imail.

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...