Jump to content

Ønsker å støyisolere motorrom i snekke


beveren

Recommended Posts

Er det noen som har erfaringer med å isolere denne kassa som står opp av gulvet i snekkene i det ganske land? Har ikke noe imot litt dunkdunk, men kun opp til en viss grad. Er det noen som har funnet på noe særdeles effektivt? :flag:

Link to post
Share on other sites

Hei

Hadde ei lita plast sjekte med en (lett) 18 hk sabb i. i denne var sidene av motor kassa isolert med "dempingsplater med alufolie" ca 30 mm tykke.

Men selve lokket var ikke isolert.

Jeg kjøpte da ei plate til på Biltema som det viste seg var alt for liten når jeg kom hjem, men limte denne på allikevell. og dette jalp noe utrolig selv om den var for liten osv...

 

Så om du gjør denne jobben som er relativ kjapp å gjøre så vil du nok bli kvitt støyen, men ha dunke lyden der, så er bare å sette i gang :)

 

Lars

Link to post
Share on other sites

Sabb anbefalte å kle motorkassen innvendig med blyplater.Kombinert med platene fra biltema skulle det bli bra.Jeg har isolert motorrommet med Biltema - plater,men jeg har en motor som ligger under dørken .De er gode !

Link to post
Share on other sites

Det som ofte kan være et problem er at motorkassa kan være så liten at det ikke er plass for isolasjon.

Jeg har en gammel Marna Diesel, og selv om disse ikke dunker like kraftig som Sabb, savner jeg å ha en eller annen form for isolasjon. Men i mitt tilfelle blir jeg nødt til å bygge en større motorkasse for å få plass. Men hvis det holder med bare blyplater, så tar jo ikke de så mye plass.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...