Jump to content

Time teller display på vp 41p defekt?


merik82

Recommended Posts

Får ikke opp timeanntallet i displayet. Rpm nåla fungere som den skal, timetelleren er i samme displayet. Noen som vet om kjente problemer rundt dette, eller har generel kunnskap om området.

Link to post
Share on other sites

Er nok ein vanlig feil dette.Går an å skifte bare displayet.Mulig jeg har tlf nr til ein som selger disse,kan hende det ligger i båten.Meiner han er aktiv på forumet.Er på jobb,men skal prøve å sjå om jeg kan få tak i tlf nummeret om det er av interesse

Link to post
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Takk for gode tips:)

Jakob T: Så lenge jeg får opp timeanntallet igjen er jeg interisert i nummeret. Så i  den første tråden Sobo linker til her, at noen av diplayene startet på 0.

Link to post
Share on other sites

Sea sea limhavn sverige har disse lcd display. tlf +4640152438 . Har kjøpt en del av disse (500kr ca) og de virker utmerket og viser timer som ligger i selve turtelleren.  :thumbsup:

Link to post
Share on other sites

Hvorvidt elektronikken "husker" timeantallet er ikke nødvendigvis sant. Min egen omtrentlige timetelling er ca 1600 timer. Når jeg satte inn det nye displayet viste det bare ca 800. Det var ca på det timetallet displayet sluttet å virke.

All I ask is a tall ship and a star to steer her by

Link to post
Share on other sites

Nå har jeg også fått en motor med denne timetelleren, og samme erfaring som Herman. Den begynte å falle bort på rundt 1100 timer. Når den av og til dukket opp igjen virket det som den hadde kontroll med antall timer da det hadde økt. Men så var den borte ca et halvt år for så å dukke frem igjen. Da sto den på 760 timer. Skulle tro den hadde startet på 0 igjen, men fant ut at 760 timer på et 1/2 år var langt over det den hadde gått. Så min følger slett ikke med i timen i det hele tatt. Og dermed kan det nok tenkes at de 1100 timene den hadde når jeg fikk den muligens også er feil.

Link to post
Share on other sites

Du forhånds betalte når du kjøpte denne? Har snakket med han som selger, måtte bare overføre pengene, så skulle han sende.

 

Ganske sikker på det skal passe på min 41. Men er det noen som vet helt sikkert, om det er samme displayet på min 41p som på kad42p?

Link to post
Share on other sites

Forhåndsbetalte ja, fikk varene. Helt nytt display med plastfilm på begge sider.

 

Turtelleren min heter dette, mulig du kan sammenligne?

Edit: På bildet er frontringen tatt av, så den ser vel ikke umiddelbart helt lik ut.

 

bilde

Edited by Sjøfare (see edit history)
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...